Гриша Ганчев: Не съм крадец

  • 13 май 2012 17:43

  • 5754
  • 16
Гриша Ганчев: Не съм крадец
© булфото

Аз не съм крадец, каза бизнесменът Гриша Ганчев в ефира на ТВ7.


И преследвам крадците до последно. Много съжалявам, че някой е подвел и вътрешния министър г-н Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, и премиера г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че ние може и да си помислим, да влезем в такава схема, каза Гриша Ганчев. На мен премиерът ми е помагал, аз съм му благодарен, каза Ганчев.

Аз искам държавата да стигне до край. Крайно време е да се види, че има държава и всички са равни пред закона. Аз не съм никой, аз съм един обикновен гражданин, както и моят син. Ако наистина сме допуснали грешка, ние сме съгласни да си изтърпим наказанието.
Нашите хора са абсолютно невинни. Досега бях в залата, гледах пледоариите на прокурора, на адвокати - мисля, че нещата ще отидат на добър край, каза Гриша Ганчев. За сина си, който е един от обвиняемите, Гриша Ганчев каза - той е изпълнителен директор в компанията, може да взима решения, затова предполагам, че е попаднал сред обвинените, каза Ганчев. В залата обвинения не чух, чух, че се е извършвала някаква търговска дейност. Гарантирам, че в "Литекс" се продава с фактури. "Едно зайче да продадем - пак е с фактура", каза Ганчев. Всичко се продава с фактури, аз това го твърдя, каза Гриша Ганчев.
Нека хората, които разследват тази акция, да стигнат до края, аз искам да стигнат до края, да стигнат и до последния гараж. Започнаха от нас като най-големи производители, нека да стигнат до край. Вече не се издържа, нашите заводи са пред фалит, каза Ганчев. Той каза, че е подавал много сигнали за търговия в сивия сектор със захарта. Три дни преди акцията, аз бях в Министерство на финансите, разговарях с хора, които са заинтересовани, да спре този сив сектор в захарта, каза Ганчев.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5754 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
Тралала

2013.09.29 | 18:24

16
Гриша Ганчев: Не съм крадец Пич ако знаеш колко широко понятие е "крадец" . Явно за крадец се взима само класическият случай на човек който отнема чужди пари и вещи примерно нощем когато собствениците не са си у дома . Ние Ганчев не сме толкова глупави колкото ти си мислиш или колкото ти се иска вероятно . Тия оправдания си ги запази за пред съда на нас не ни минават тия !
4i4o go6o

2013.09.29 | 18:24

15
"""Премиерът много ми е помагал, каза бизнесменът """" Навсякъде по света тази помощ се нарича корупция !
w1

2012.05.14 | 09:24

5
Уелкъм то Боколенд !!!
Бичето

2013.09.29 | 18:24

14
Богат невинен няма ( и в чужбина и във България ) !
Мен

2013.09.29 | 18:24

13
Съжалявам, но ще трябва да докажете че сте невинни... защото всички олигарси по презумция са ВИНОВНИ. А ние не вярваме на сълзи и на "Всичко продаваме с фактури...".
Критикарски

2012.05.14 | 11:23

12
Ганчев мога да ти "намеря" фактури за всичко ! Навярно всички си спомнят как един български журналист продаде колата на главният прокурор без той дори да разбере ! Така че тия фокуси за пред корумпираният ни съд и полиция на нас обикновените хора тия хватки вече не ни минават ( обикновените хора във не корумпираните страни не са наясно със нещата от живота и в стил ГЕРБ си мислят че всичко което лети се яде и сляпо вярват и не задават въпроси ) обаче ние българите 22 години вече живеем във нещо което аз не бих нарекъл държава ( поне не и европейска такава ) така че не вярвам на нищо което някой от олигарсите е казал дори на шега . Всичките сте кой за затвора кой за оня свят тук вече на всички ни писна от боклуци като вас.
Вярвай ми така е

2012.05.14 | 11:20

11
Все някой трябва да влезе във затворът тоя номер винаги дребните риби да отиват във затворът, а олигарсите като теб да се отървават вече е време да спре , че нещата отиват на много зле .Аз съм забелязал, че обикновено когато на някой няколко пъти му се разминава затворът скоро намазва куршума през последните 22 години се случи доста на брой пъти за да не се забележи тая закономерност ( едва ли е случайност или грешка поредната престрелка някъде из родната ни България ???? ) .
Гаменски

2012.05.14 | 11:20

10
Във България богат и честен някак си не вървят да са във едно и също изречение ! Честните не са богати ( на пари ) , а богатите не са честни ! Тия празни приказки че си честен,интелигентен,дисциплиниран и т. н. минават само пред такива като теб и на антуражите от гъзеблизци и подмазвачи които се въртят около вас със надеждата да им подхвърлите и на тях някоя мръвка от време на време , че и те да намажат, а на нас останалите ни обясняват някакви опашати лъжи със надеждата че ние си нямаме идея как се правят тия неща и лапаме мухи по цял ден .
Познавача

2012.05.14 | 11:20

9
Много ми е интересно , че според ГЕРБ няма сива икономика Ганчев твърди, че има такава да не говорим и че МВР нямат данни те самите като държавна институция , а Гриша Ганчев има такива данни за сив сектор . Интересно той като е толкова честен и не поддържа контакти със корумпирани и престъпни елементи ( и самият той не се занимава със нищо незаконно ) как разбра ,че всички освен него нарушават закона и са във нарушение ???????
4о4о

2012.05.14 | 11:20

8
По цял свят има незаконно забогатели само, че във чужбина на някакъв етап мръсните пари се изпират и бизнесът се легализира и узаконява плаща данъци и нормални заплати и т. н. При нас мутренските времена продължават твърде дълго и всички които така са забогатели явно много си обичат тая философия на живот и "работа" , държавата да ги пази и да им помага вместо да ги затворят по затворите и да им конфискуват богатството , че вече е крайно време да дойде истинската демокрация и ред като във нормалните държави .

2012.05.14 | 11:19

7
Знаем как ББ е привиквал олигарси в началото на мандата и казвал "каквото било, било, отсега започвате да плащате данъци и акцизи".... Е как така бе....каквото било, било.....съд и затвор няма ли!!! Та сигурно такива хора са замесени в убийства и рекет, а после айде по живо по здраво !!! Разни холдинги произвеждащи акцизни стоки или храни и каквито там вървежни стоки се бълват....кога ще бъдат проверени от датата на създаването им....до тогава всички ние не вярваме на разни показни акции !

Добави коментар

Водещи новини