Новият шеф на АЕЦ "Козлодуй": Спете спокойно, нямам куфарче с бомба

  • 10 май 2012 08:11

  • 1414
  • 6
Новият шеф на АЕЦ "Козлодуй": Спете спокойно, нямам куфарче с бомба
©

Предизвикателство за мен е новият пост на директор на АЕЦ "Козлодуй", заяви в студиото на сутрешния блок на БНТ Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,.

Николов сподели, че е бил изненадан от новия пост, на който е назначен, но поясни, че той го приема като задача, която трябва да изпълни.

Той уточни, че в продължение на месец и половина е заемал поста на зам. - министър на икономиката, но поясни, че за това време са свършени и предприети много неща.

Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, съобщи също, че досегашният шеф на  АЕЦ - а Александър Николов ще остане в екипа му. Според него, е абсурдно да се губи кадър като него, в който държавата е вложила толкова много.

Николов заяви също така, че не носи куфарче с ядрена бомба и затова няма проблеми хората да спят спокойно.  По думите му, той няма да се учуди, ако го наричат и "калинка".

Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, се обяви за пълна прозрачност при управлението на АЕЦ "Козлодуй" и заяви, че поема поста на директор с увереност, че може да се справи с всичко.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1414 6

Коментари 6

Добави коментар
zoroastar

2012.05.15 | 18:38

5
СЛЕД КАТО ГЕРБЕРИТЕ СА КРАДЛИВИ ЗАЩО ГЛАСУВАХТЕ ЗА ТЯХ!?

2012.05.23 | 01:00

6
Нямам думи, от твоите правокативни простотии.Може да сме гласували защото не сме ясновидци но след още не -много време НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ!!!!!

2012.05.15 | 18:38

4
Но имаш КУХИНА с такава...черепната ти!
НМ(народна милиция)

2012.05.15 | 18:38

3
Няма как някой да ме убеди,че това политическо назначение не е с цел кражба на пари от АЕЦ.

2012.05.15 | 18:37

2
По голям тъпигьоз от този не можахте ли да намерите бе прости гербери крадливи
sai

2012.05.12 | 17:56

1
По думите му, той няма да се учуди, ако го наричат и "калинка". А как да бъде наречен човек, който до вчера е отговарял за храната на детските градини, а от днес е шеф на АЕЦ! Един от най - важните обекти за България! Тва си е чиста проба парашутизъм, който да гарантира на герб, и в частност на тиквата, че парите ще бъдат откраднати в съкратени срокове! Срам, срам, срам!

Добави коментар

Водещи новини