Съдят Азис за побоя в САЩ

  • 07 май 2012 19:21

  • 14672
  • 27
Съдят Азис за побоя в САЩ
© Булфото

Живеещата в Ню Йорк българка Диляна Николова се закани да съди АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. и организаторите на турнето му в САЩ. Нейният съпруг пострада тежко по време на концерта, след като бе ударен в главата от група албанци, изживяващи се като гардове на певеца. По-късно в кървавото меле взима участие и гаджето на АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., което той е довел от България.

''Ще разговарям с адвокатите си и ще видим какво ще направим по въпроса. Ще задълбая яко, няма мърдане. Имаме десетки свидетели, които са видели какво е станало'', твърди Диляна Николова, пише hotnews.bg

Свидетели на побоя разказват и за друг инцидент - как след края на концерта АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. си тръгва, придружен от дългогодишното си гадже – озвучителя Веско. Тълпата започва да го освирква. Тогава любимият на Василка се обръща и се изплюва в лицето на един от българите.

''Платих 80 долара за концерта на АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв.. Бяха свършили билетите и ме накараха на вратата да платя толкова. Концертът трябваше да почне в 22 часа, той дойде в полунощ, пя 20 минутки на плейбек и си тръгна... Хората не го харесаха, бяха недоволни и го освиркваха. Тогава компаньонът му се обърна и се изплю. Лично го видях и имам свидетели”, твърди българинът Бонго Петров.

Самият АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. не реагира по никакъв начин на скандалите. След концерта той се качва в лимузината на родна бизнесдама. Под звуците на неговите хитове отбраната компания се налива с шампанско, а по-късно купонясва до ранни зори в баровския хотел ''Астория'', където костинбродското чалга чудовище е настояло да бъде настанено.

АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. всъщност падна жертва в чалга войната, която се разразява в САЩ. Разследване установи, че двама души не могат да си поделят родните фолкзвезди и си устройват взаимно компромати. От една страна са Ник Кръстев и Ясен Дараков (кореспондентът на БТВ в САЩ), а от друга – бизнесменът Иван Загоров, собственик на дискотека ''Енигма'' в Чикаго.

Наши източници разкриват, че по същото време, докато кралят на поп-фолка, както сам той се нарича, е в Америка, там на турне е и певицата Джена. Независимо че и двамата са в Ню Йорк по едно и също време, не се срещат. Нещо повече – туровете им са организирани от конкурентите и всеки оплюва другия. Тези, които са поели посещението на АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., твърдят, че Джена не е имала никакъв успех.

Разказват как една от вечерите тя е трябвало да пее в най-обикновена пицария пред максимум 20 души публика. Иван Загоров, който пък е сключил договор с ''Пайнер'' за Джена, твърди обратното и дава интервюта, в които описва как фолкпевицата е събрала над 500 души. След скандала с АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. в Ню Йорк той е един от хората, които се включват активно в издирването на очевидци на побоя. Какво се е случило в действителност?

Билетите за концерта на АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. са пуснати за продажба месец преди посещението му. Предлагат се на няколко сайта с различни цени, като най-скъпият е 65 долара. Срещу тази цена организаторите обещават маси до самата сцена. По-евтините билети са за 45 долара. Някои от българите успяват да влязат за концерта в последния момент и плащат солено – 80 долара.

Началото на шоуто е обявено за 10 часа вечерта. Още от 8 в нощния клуб започват да се тълпят родни емигранти, желаещи да зърнат АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. на живо. Пристига и група албанци, които по-късно ще твърдят, че са поканени лично от АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв.. Към 10, когато трябва да почне концертът, всички са на градус. Ди джей подгрява купона, пуска български песни. Нашенците стават да танцуват. АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. така и не се появява.

Пристига едва два часа по-късно. Облечен е в сценичен костюм тип “Капитан Америка” – мрежест чорапогащник, тесни къси панталонки в пайети и потник с американското знаме, обут е в черни ботушки на висок ток. Изпява две песни. Изпотени от танците българки се надпреварват да го снимат с мобилните си телефони. Изпълнителят на ''Мразя'' е в стихията си. По лицето му се стича пот. По едно време казва: ''Стига толкова, трябва да си сменя ботушките, че ме убиват''.

Публиката започва да негодува. Освирква го. След кратка пауза АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. се появява отново, този път с разголена прозрачна риза, отдолу – черно боди и прокъсани дънки. ''Пее'' на плейбек. Българите вече не му се радват чак толкова много.

''За нас този човек – АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., е мъртъв. Такъв певец не съществува! Имаше и албанци - точно те са пребили моя мъж. При размяната на обидни думи се е стигнало до това. Мъжът ми беше ударен отстрани на лицето, отгоре на главата му имаше сцепване.

Извикахме полиция и ''Бърза помощ'', с мъжа ми прекарахме в интензивното до сутринта.

Бях вътре в заведението. Разбрах, че нещо става, когато излязох навън да подишам въздух. Тогава ме пресрещна познат на вратата да ме успокоява и да ми казва: ''Мъжът ти ще се оправи!'' Ошашавих се, тогава разбрах, че нещо е станало. Един от другите е посегнал да удари мъжа ми, дъщеря ми е застанала пред него и тя също е изяла удар в лицето'', разказва още Диляна Николова.

От ''Диапазон рекърдс'' – продуцентската компания, в която е АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., твърдят, че той не е притеснен от скандала. ''След въпросния концерт се чухме с него, говорихме, той каза, че всичко протича нормално, всичко е наред, не е имало инциденти, но в крайна сметка желанието му е да не коментира и това е право на негов избор'', обясниха от фирмата.

След скандала с концерта в Ню Йорк организаторите му твърдят, че всичко е инициирано от конкуренцията, която е побесняла, че не тя е поела турнето на фолккраля. ''Огромният медиен скандал срещу участията на АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. в Америка всъщност не е нищо повече от нарочна забивка в игрището на чуждия отбор. А забивачът са организаторите на концертите на Джена, които умело подстрекават коментаторите да бъдат крайни и дори ги превръщат в идиотични!'', пишат те. Според тях ''всичко това се крие в омразата на човек, който вече се занимава с участията на ''пайнерките'' в САЩ''.

“Джена е първата певица, която не пее в зали в Ню Йорк и Чикаго. Тя е и първата, която спи по къщите на организаторите, а не на хотел, защото точно тези нови организатори нямат пари за тази екстра. Интересът към турнето на Джена е изключително слаб в сравнение с предишните изяви на колежките й от “Пайнер”. Много от концертите си певицата работи само на вход, а не на твърд хонорар”, твърдят още организаторите на концерта на АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв..

Във войната за фолкизпълнители в САЩ се стига още по-далеч.

Продуцентите си разменят взаимно обвинения и разказват как конкурентите крадат изпълнители под носа им: ''Ще ви дам пример с ДесиСлава. Тя искаше да бъде наш гост и да прекара Нова година в ''Енигма''. 6 дни преди това й беше отнета визата по някаква причина. Как стана този номер, никой не можа да разбере. Ясен (Ясен Дараков - б. а.) знаеше за това преди мен и преди брата на мъжа на ДесиСлава.

Той ми се обади лично в 5 часа сутринта, за да ми каже за отнетата виза на певицата. Може би аз сгреших, когато дадох гласност на това, че наш гост ще бъде ДесиСлава. Това е човек, който изпраща певците да пеят в гаражи, църкви, само и само да направи пари'', разказва Иван Загоров, собственикът на ''Енигма'', който е и един от основните организатори на чалга турнета в САЩ.

Последвайте канала на

14672 27

Коментари 27

Добави коментар
дааа

2014.05.22 | 23:19

27
прекалено много внимание за цигански исторй,вобще луда работа неси заслужава коментара

2013.08.19 | 07:14

26
МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ТОЗИ АДРЕС http://adf.ly/7oMZT
mitko

2013.08.19 | 07:14

25
balgariq nikoga nqma da tragne napred, dokato ima balgari koito se kefqt na maznata ciganska 4alga i ku4eci
Селскостопанство и животновъдство

2013.08.19 | 07:13

24
ааааааах диляна, диляна, путко недоебана. Ти си в ню йорк ма пача насрана. То аслъ само олигофрени кат тебе диляна, успяват да се уредят на такава висота. Аз ще съм в ню йорк - съединените щати и ТОЧНО на концерт на тоя мазен педал ще ида. Какво си правила там? Първо бягаш от българоциганската простащина, а после я търсиш. ами нали благодарение на такива кат тебе таз мръсна и нечиста сган азис съществува. Нямаш извинение и тук ще напиша поговорката Да бе мирно седяло (демек ако не беше отишла при циганията), не би чудо видяло! Продължавайте да го харесвате мръсния мизерен циганур с нечиста душа, прост народе. Сега след тая случка, българите ще го заобичат повече защото незнайно защо, но българина като вземат да го лющят отзад, вместо да се обърне и да бие, той се намества да му е по удобно. Сега мазния е на първо място в България и глупавите малки путенца го харесват и искат да му духат на циганина мръсен. Спокойно, държавата ни е такава смотана и необяснима.
onq su6ti

2012.06.21 | 13:36

23
ebavam vi maikata na vsi4kite azis mazis fenovete my organizatorite i vsi4ki hora koito go podkrepqt i my pulnqt joba sprete da go duf4ete toq roden pumiar ne go ka4vaite po novinite da go zabravim ve4e 4e mi dotegna s tiq 4algajiiski kru4marski istorii 6e vi eba v dolnoto pleme
1 000 000 $

2012.06.21 | 13:34

22
Браво на жената, нека го осъди. Поне за 1 милион най-малко. Успех. Стискам палци. От къде са се взели толкова глупаци да му ходят на концерт на тоз не ми е ясно. А най-вероятно дебеланчото е обикалял по гей баровете и затова половинката му се е изнервил и си го е изкарал на нещастния посетител. Само че New York не е София, където е нормално да те убият пред входа на чалготеката, защото си танцувал близо до курвата ти пък дори и да си ченге...
на МАЙКА ТИ П.....КАТА

2012.06.02 | 13:56

21
'...където костинбродското чалга чудовище...' АМИ ТИ КВО СИ МА ?????? ТИ КВО СИ ???????

2012.05.30 | 23:54

20
Как може човек да даде пари и то не малко (65 USD ), за да гледа циганин-педеруга! Тук в БЪЛГАРИЯ, може да гледаш мангали навсякъде и без да даваш баснословни суми, ама нейсе!
Де е циганията?

2012.05.24 | 00:39

19
Значи пари давате да гледате една насрана циганска педеруга,а сега се чудите защо сте били там??? ЗАЩОТО ИМАТЕ ЦИГАНСКО МИСЛЕНЕ ДРАГИ ЕМИГРАНТИ. Сега ми ревете,ебане и бои ви е трябвало глупаци. Дано и другата чалга измет която е останала в България да емигрира,та да си отдъхнем от вас .
Емигрант

2012.05.09 | 12:57

6
Че тя чалгата идва от България... не си я правим ние в странство :)

2012.05.09 | 01:31

1
ПОДКРЕПА ЗА ДИЛЯНА НИКОЛОВА! БЪЛГАРИ, ВДИГАЙТЕ СЕ! ПОДКРЕПА ЗА ТАЗИ БЪЛГАРКА!
Някои не си е научил урока?

2012.05.24 | 00:39

18
Няма как да стане,да подкрепям ЧАЛГА -ФЕН за това ,че е дал 65$ да се радва в лайната,наречени чалга... и да облагодетелства с глупостта си един мангал.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини