Азис: Българите в Америка са като животни, пукнете завистници нещастни!

  • 04 май 2012 07:22

  • 31640
  • 96
Азис: Българите в Америка са като животни, пукнете завистници нещастни!
©

Българите в САЩ изобщо не се подкрепят. Бият се, плюят се, стрелят се и не си говорят. Това казва в интервю за в. Уикенд АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. след фиаското с американското си турне.

По време на един от концертите на костинбродския славей се стигна до масов побой. Според емигрантите инициатор на боя е бил приятелят на АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. Велизар. По думите на присъствали на концерта той не могъл да преглътне унижението, на което българите зад Океана подложили АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. след като го освиркали. Според АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. обаче Велизар не е пребивал никого.

"Те са се били като животни. Братя и сестри идват на концерта ми и седят на различни маси, надуват се един на друг кой има повече от другия. За мен 90% от българите в САЩ не са си на мястото", изригна АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв.. Той потвърждава, че на участието му в Ню Йорк е имало сбиване при това цели три. Побоищата обаче се разразили след като звездата си тръгнал от кръчмата.

АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. хвърля огън и жупел и срещу своите колеги, които преди него са гастролирали в САЩ. "Слугинажът, който те показват към българската общност там, това няколкочасово пеене, сватбарско отношение няма нищо общо с мен и моето творчество", отсича АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв.. "Една звезда пее между час и час и половина. По 3-4 часа се пее по сватбите и селските кръщенета. Те ли ще се сравняват с мен? Жалки и провалени душички!", продължава канонадата чалгаджията.

АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. опровергава и слуховете, че концертите му са били бойкотирани. "1500 души имаше в Чикаго, това беше невиждан триумф, истерия като при излитането на Юрий Гагарин! Пукнете се завистници бездарни!", завършва чалгаджията 

Последвайте канала на

Novini.bg
31640 96

Коментари 96

Добави коментар
азис е мноо прос , заклеаме се искам да му серем

2012.06.18 | 23:32

96
азис е мноо прос , заклеаме се искам да му серем у устата
baden

2012.05.30 | 23:55

95
mangala pravi pari a vie se psuvate tuka - oliggofreni
Запалянко

2012.05.26 | 03:47

94
ТРЪГНАЛ МАНГАЛА ДА ГОВОРИ ЗА БРАТЯТА БЪЛГАРИ!!!

2012.05.26 | 03:46

93
Ми не знам дали българите в щатите са си на мястото, обаче на тебе ти теглиха шута в гъза и долетя пак тук. Но е добре, че си дал това интервю, сега българите които живеят в САЩ имат възможност да те осъдят и да плащаш, докато си продадеш и гащите от задника. После вече няма да имаш пари за интервюта в жълтата преса. И ще ходиш да бачкаш в Чистотата.
krasimirDJ

2012.05.26 | 03:45

92
Между всичките коментари никъде не се споменава защо се е стигнало до "панаира".До колкото знам,билета е струвал около 120 $,което,даже и за САЩ,за такава "звезда" е в 3-4 пъти повече.Пее 9 или 10 песни на плейбек,повтаря 2-3,пак на плейбек...Е ми как да не го набият.Отнесъл е 2-3 шамара.А сега плюе наред!
Eternity

2012.05.26 | 03:44

91
Този Азис съвсем се е самозабравил. Коментарите му относно българите в Америка за злобни. Защо си мисли, че всички трябва да харесват песните му? Аз не ги харесвам, с много тъпи текстове са. Не харесвам и него- мисли се за незаменим, играе какви ли не роли, за да привлича вниманието на хората към себе си.
BAU HUI

2012.05.26 | 03:44

90
НЕ, ПРОСТО ХОРАТА НА ЗАПАД, ПОПАДАЙКИ В ДОСТА ПО-РАЗЛИЧНА И СМЕЯ ДА ТВЪРДЯ ПО-НОРМАЛНА СИТУАЦИЯ ОТ ТАЗИ В БЪЛГАРИЯ, ВИЖДАТ И ПРЕЦЕНЯВАТ ДОСТА ПО-ТРЕЗВО И ОБЕКТИВНО НЕЩАТА. ЯВНО СА ВИДЕЛИ ЗА К'ВА ПОЗЬОРЩИНА, ПОШЛОСТ И СЕЛЯНИЯ СТАВА ВЪПРОС. ТОЯ ДЖУРЕВЕЦ СЪВСЕМ СЕ Е САМОЗАБРАВИЛ... ИСКА МУ СЕ, АМА НЪЦ БАЦКА...! азисчооо, ХОРАТА ИЗБЯГАХА ЗАД ГРАНИЦА ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ!!!
BAI HUI

2012.05.26 | 03:43

89
АБЕ ТОЯ Е ПЪЛНА СМЕШКА... ДАЖЕ МИ Е ЖАЛ КОЛКО Е ПРОСТ!!! - КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ 'ШЕ СИ ОСТАНЕШ ЕДИН ПРОСТ, ЗАБЛУДЕН ДЖАГАЛ!!!

2012.05.26 | 03:42

88
Всеки, който е в чужбина, милее да чуе и види нещо българско. Тъжно е, когато изметът на България отива да припомни нещо българско на сънародниците ни. А и голяма вина за самочувствието му имат медиите - нали и беше водещ в тв. А и ние му обръщаме внимание, колко само коментари.
МОЯ МАЛКИЯ

2012.05.10 | 13:57

87
А бе шибан мангал,знаеш ли колко ШВАРЦ сапунец от тебе ще стане бе мазен циганин!Докато съм жив,все ще имам от него ,за да си мия краката и задникът!Нещастна циганска маймуна!

Добави коментар

Водещи новини