СДС за административната реформа: Откажете се от нея

  • 04 май 2012 11:06

  • 601
  • 0
СДС за административната реформа: Откажете се от нея
© Булфото

Търпеливо изчакахме правителството да обясни като нелепа шега преместването на агенции от София в други градове, заяви от парламентарната трибуна лидерът на СДС и съпредседателя на Синята коалиция Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

"Убедени сме, че тази идея се е родила на игра на карти, в която подозираме, че са участвали четирима членове на кабинета", каза синият лидер.

Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на поясни, че три години не може да се сложат измервателни уреди на "Лукойл", а сега изведнъж се иска да се местят митниците в Русе.

По думите му, ще настъпи истински хаос и хората ще обикалят България докато си оправят документите.

"Кажете, че просто това е една идея и намерете сила и мъжество да заявите, че тя няма да се реализира", призова управляващите Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. Той се обърна към всички депутати от ГЕРБ и им заяви, че наистина е време те да кажат на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че не са съгласни с неговата идея. Димитров ги призова да не си премълчават.

"Вместо реалната административна реформа, правителството ни казва, че сега като се премести една агенция от София в друг град, тя ще проработи.  Нещо като не работи, значи просто не работи", заяви Димитров.

"Тази идея е несериозна и неадекватна и няма място в сложната икономическа ситуация, в която се намира България", категоричен бе лидерът на СДС.

"Откажете се и признайте грешката си.", каза още веднъж Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
601 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини