Борисов: С болка гледам мърлявщината, оставена в последните 20 години (обновена+снимки)

  • 29 април 2012 11:16

  • 7811
  • 38
Борисов: С болка гледам мърлявщината, оставена в последните 20 години (обновена+снимки)
© Булфото

Сектор „Туризъм” на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и зам.-министър Иво Маринов, се местят в Пловдив.

Новата сграда се намира на метри от реконструирания Римски стадион. Новината съобщи министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който преряза лентата на реконструирания Римски стадион в Пловдив.

Премиерът поясни, че дейност „Туризъм” на МИЕТ се мести в Пловдив, тъй като средището на траки, римляни и византийци е било именно Пловдив.

„Затова е правилно зам.-министърът на туризма с дейността си да стои тук. Същото касае и Министерството на земеделието и харните. В града има пет института, свързани със земеделието – по тютюн, овощарство лозарство, Стопанска академия хранителен университет. В Пловдив е банката с кадри за селското стопанство, уточни премиерът. Затова в София остават Фонд „Земеделие” със зам.-министъра по земеделието, който отговаря за фондовете, а министърът на земеделието с дейностите му ще ги изместим", каза Борисов.

"Това ще се случи плавно във времето. В министерствата, който се местят, ще бъдат разкрити нови работни места, а задръстванията в София ще намалеят. С децентрализацията ще се даде възможност на интелигентните кадри в тези райони да се реализират", поясни министър - председателят.

Премиерът съобщи, че се предвижда Агенцията по лозарство и виното също да бъде преместена в Пловдив и на още поне 10 агенции ще бъде търсено подходящо място по регионите.

„Агенцията по рибарство няма място в София. Нейното място е във Варна. В Пловдив ще бъдат преместени и някои от дейностите на НКЖИ.”

Премиерът акцентира на това, че се местят дейности, а не цели министерства, защото в противен случай трябва да се промени законът.

Борисов разгледа как върви строежът спортната зала на Пловдивския университет, където се предвижда да бъде изграден кампус. Строителството напредва и до месец и половина се очаква залата да бъде открита. Борисов каза, че предишното правителство е имало намерение да открадне това място, но правителството на ГЕРБ е построило едно прекрасно място за спорт на младежта.

„С болка следя останалите сгради и виждам мърлявщината, която са оставили последните 20 години тук”, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Десислава Станева
7811 38

Коментари 38

Добави коментар
Заменям рапони-гербарасти за смет

2012.05.02 | 15:20

38
НА ГОЛ ТУМБАК ЧИФТЕ ПИЩОВИ!!! Кирливите, смотани и некадърни гербави рапони след като осраха всичко до което се докоснаха, сега в отчаянието им, отново се опитват да хвърлят прах в очите на хората - видите ли - МНОГО РАБОТИМ,, ИМАМЕ И МНОГО ИДЕИ!?!! Само дето мизерията и беднотията крачат с гигантски крачки из Родината ми! Кретени, гербави, като сме в пермаментна икономическа криза и рецесия с които обяснявате защо няма пари за заплати, пенсии и за нищо друго социално за Българите, ЗАЩО СЕ КАНИТЕ ПАК ДА ТРОШИТЕ ГРЕШНИ ПАРИ ЗА НОВИ ОФИСИ, БЮРА и компютри за бюрократите? На тези чиновници и техните семейства ще трябва да се осигуряват и жилища! С какви пари? Вие въобще мислите ли с главите си преди да направите нещо или лайната ви сътворяват вместо вас тази отвратителна политическа гербава чалга??? Още не ми харесва, че някакси "без да искат, нарочно" гербарастите отново се опитват да разколебават и разединяват Българите - този път по линията "столица-провинция"! За три години гербава, рапонска власт, трябва и най-големия идиот-фен на ГРОБ вече да му е станало ясно, че боко Рапонската тиква, цвцв със седемтях апартаментченца и особено смион д.- финансовия социопат НЕ МИСЛЯТ ДОБРОТО НА НАРОДА??? Нека спят с отворени оченца! Той народът добре ще ги нареди, че и в нова Гвинея няма да си намерят място!!!
Анонимен

2012.05.01 | 22:36

34
На всички изказали се по-долу имам следния въпрос. 1. Магистралата за 20 години не беше довършена. 2. Околовръсния път на София беше под всякаква критика. 3. Официалната ни зала по волейбол, беше във Варна в една комунистическа и стара сграда (WTF). Кой щеше да направи тези неща ? За 20 години, доган си направи неговите къщи и острови. Станишев си крие парите в Русия. А за пример, сестрата на премиера е отказала операция на тумор в чужбина........ Съгласен съм, че има сектори в които не е добре (Здравеопазване, Образование). Но повярвайте дори и в тях е в ПЪТИ по добре от предишните държавници. При всяко провинение им иска оставка, другите се напиват и си показват паспорта с имунитета..... Кой ще бъде, ако не е ГЕРБ, айде кажете ми ? Да се върнем пак на БСП, на пенсионерите, защото всички се страхуват да мислят. Работя в HP взимам много добра заплата, така че моля хората, който като малко вместо да учат са ходили по купони и са пушили цигари като малки, да не се изказват с празните си глави. ГЕРБ, макар и със забележки, е в ПЪТИ по-добре от предишните. Няма как в сектор който не е барам 20 години с магическа пръчка да се оправи. Няма как правителството да се меси в работата на съда (учете история, това е отделна власт....) Българина все чака някой друг да му свърши работата, не той сам. Чакаме на Кристалина георгиева, където и 10 лева не е дала за Българиа да ни иправи. Всъщност доверите ни в един чужденец е по-добро от това на един българин, дори да не сме го виждали.... Докато сами не си оправим държавата няма няма кой друг. Дори когато имаше протести на БСП, хората не стачкуваха, те идваха на екскурзия в Софиа, с децата си обикаляха моловете.... Спрете да обвинявате ГЕРБ, само защото вие не сте могли да си седнете да учите....
В отговор на Коментар #17

2012.05.02 | 15:19

37
Абсолютно си прав,остави тъпаците да плюят.В пъти са по-добри сегашните управляващи,но обясни на простия че е прост!
Много поздрави от Арменският поп за ГЕРБ !

2012.05.01 | 22:36

33
Поредните бълнувания на поредният надъхан чиновник със спокоен и уреден живот който се крие в някоя канцелария и от там нещата му се виждат розови интересно как само Герберите и техните симпатизанти са учили примерно висше и само те са интелигентни а ние всички останали се пълни кретени и дебили . А до колкото до примерите : дали има или не магистрала тези от нас които нямат коли ( не защото не искат да имат ) и тези които имат ама не ги карат познай защо ? не им пука . Тези въпросните магистрали топлят само компаниите занимаващи се със транспорт ;Околовръстният път на София въобще не ме интересува той изцяло си е грижа единствено и само на столичният кмет не на всички българи ( аз не живея и не работя във София и въобще не ме топли как са пътищата във столицата ; Залата за волейбол а пък толкова слабо ме вълнува че ми е по-интересно на колко тибетци са им правили коронки през изминалата седмица и за колко пари отколкото за тъпата ти зала . Нещо не си във час да кажеш нещо за рекордната безработица ( като процент от населението сме едни от първите по хора без препитание и бедност сред все още работещите ), или че сме лидери в де що има негативни класации, или че минималната ни заплата е една от най-ниските във света ( и само държави със 95 % неграмотно население и във война или преживели до неотдавна война са по-зле от нас ) Много ми е интересно какво работиш че взимаш " много добра заплата " в България ? Тези форуми не се посещават само от младежи на възраст под 25 или 26 години които нямат висше поне или са си купили дипломата като не един и двама гербери . Аз не виждам разликата между предните и настоящите и ГЕРБ и БСП са двете лица на монетата наречена ДС и всички свързани със тях новобогаташи които станаха богати само във рамките на 22 години докато много от западните богаташи ( със изключение на техните мафиоти ) са го постигнали стандарта си на живот чак към края на живота си и чак децата или внуците им се радват на стандарта на българските олигарси .

2012.05.01 | 22:36

32
Цитат от 17-тия потребител: "...Работя в HP взимам много добра заплата, така че моля хората, който като малко вместо да учат са ходили по купони и са пушили цигари като малки, да не се изказват с празните си глави." Човек, можеш да взимаш добри пари и не ме интересува, колко ти е заплатата, но поне се научи да пишеш правилно! Българския ти куца, така че първо се научи да пишеш, а после да даваш мнения в сайтовете. Мен не ме топли зала Арена Армеец, нито пък магистралите, защото колата за да може да върви, необходимо е бензин. Бензина поскъпва многократно и цената е супер спекулативна! И не си мисли, че който завърши висше, учил е, трепал се е за курсови работи, проекти и т.н., в момента е на работа с мега яка заплата!

2012.05.01 | 22:36

31
Пич българина отдавна не чака някой да му оправи каквото и да я .Той отдавна вече мисли как да се спаси от поредните идиоти които си мислят че слънцето изгрява сутрин заради тях . Като гледам как я оправяте държавата скоро няма да я има въобще . А доколкото до ученето всички които лъснаха през последните със фалшивите дипломи нещо си забравил да ги споменеш интересно тях ли имаш предвид като ни поучаваш да се учим че да сполучим или не ?
ДОКТОР В ПСИХАТРИЯТА

2012.05.01 | 22:35

29
Слънчице ама ти си много болен - трябва да се лекуваш!!!!!!!!!!!!!!!!
===

2012.05.01 | 22:35

28
Работя в HP взимам много добра заплата, така че моля хората, който като малко вместо да учат са ходили по купони и са пушили цигари като малки, да не се изказват с празните си глави. ГЕРБ, макар и със забележки, е в ПЪТИ по-добре от предишните. РАБОТИШ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ВЗИМАШ МНОГО ДОБРА ЗАПЛАТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГРОБ!и СЕГА КАТО ВИДЯ ХОРСКИЯ ГНЯВ СЕ УПЛАШИ, ЧЕ ДРУГАТА ГОДИНА НЯМА ДА РАБОТИШ В НР И НЯМА ДА ВЗИМАШ ХУБАВАТА СИ ЗАПЛАТА? САМО ТИ ЛИ СИ УЧИЛ БЕ БОКЛУК СМЕШЕН? ВСИЧКИ СМЕ УЧИЛИ НЕ СИ САМО ТИ!!! СМЕШНИК!! ЛИЗЪЛ СИ ГЪЗА НА БОКО, ИЗКАРАЛ СИ ЕДНО ВИСШЕ, ЕСТЕСТВЕНО СА ТЕ НАЗНАЧИЛИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ БЕЗ КОНКУРС И ТИ ВЕЧЕ МИСЛИШ, ЧЕ ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ СА ПРОСТИ СЕЛЯНИ И РЕШИ ДА НИ ОБЯСНИ КОЛКО МНОГО СМЕ НАПРЕД С МАТЕРИАЛА?? ДРУГАТА ГОДИНА КАТО УВИСНЕШ НА БОРСАТА НЯМА ДА ГО ДАВАШ ТОЛКОВА ТЕЖКО!!
Людмил

2012.05.01 | 22:35

27
Работя в HP взимам много добра заплата, така че моля хората, който като малко вместо да учат са ходили по купони и са пушили цигари като малки, да не се изказват с празните си глави. ГЕРБ, макар и със забележки, е в ПЪТИ по-добре от предишните. РАБОТИШ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ВЗИМАШ МНОГО ДОБРА ЗАПЛАТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГРОБ!и СЕГА КАТО ВИДЯ ХОРСКИЯ ГНЯВ СЕ УПЛАШИ, ЧЕ ДРУГАТА ГОДИНА НЯМА ДА РАБОТИШ В НР И НЯМА ДА ВЗИМАШ ХУБАВАТА СИ ЗАПЛАТА? САМО ТИ ЛИ СИ УЧИЛ БЕ БОКЛУК СМЕШЕН? ВСИЧКИ СМЕ УЧИЛИ НЕ СИ САМО ТИ!!! СМЕШНИК!! ЛИЗЪЛ СИ ГЪЗА НА БОКО, ИЗКАРАЛ СИ ЕДНО ВИСШЕ, ЕСТЕСТВЕНО СА ТЕ НАЗНАЧИЛИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ БЕЗ КОНКУРС И ТИ ВЕЧЕ МИСЛИШ, ЧЕ ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ СА ПРОСТИ СЕЛЯНИ И РЕШИ ДА НИ ОБЯСНИ КОЛКО МНОГО СМЕ НАПРЕД С МАТЕРИАЛА?? ДРУГАТА ГОДИНА КАТО УВИСНЕШ НА БОРСАТА НЯМА ДА ГО ДАВАШ ТОЛКОВА ТЕЖКО!!
РОДИТЕЛИ

2012.05.01 | 12:15

20
Млади приятелю ти ЩЕ СТАНЕШ ПЕНСИОНЕР и не ще имаш заслужена пенсия - Боко исие сега лапат алчно много така че години напред пари няма да има все още ли обвиняваш родителите си че са живяли в СОЦИАЛИЗЪМ - не комунизъм!!!!!!!!!
Вярвай ми така е

2012.05.01 | 00:03

9
Интересно Бойко къде си пере и крие мръсните пари не малко от нашите пари бяха използвани за грандоманките му проекти във стил Тодор Живков ( последният и той разправяше че няма срамна работа при положение че е завършил по милост 7 ми клас със тройка а ни беше държавен глава почети 50 години фалшивият образователен ценз май не е от вчера а си е традиция и ако е прав за това че няма срамна работа защо всички работливи и умни ( се натискат къде със фалшиви и къде със истински дипломи обаче от специалности които не предполагат работене а по-скоро подпиране на бюро ) да не работят и да ни оправят живота имаш ли някакво мнение а?

2012.04.30 | 23:53

8
Интересно защо всички западни страни не построиха а замразиха или направо отмениха строежа на спортни зали и концертни такива но не и Бойко който гордо похарчи немалко пари за зала Армеец вместо да ги оползотвори по-умно и по-полезно ?

2012.04.30 | 19:54

6
Пич, ти или си Боко тиквата, или си за 4-километър, което май е едно и също.
Гербери умрете грозно и болезнено

2012.04.30 | 19:53

5
Във България освен мафията,държавната администрация ( средно и високо ниво), парламента и някое посолство не ми е много ясно кой ще ти плаща много добра заплата че да си доволен и да те спечели за ГЕРБ толкова че да вземеш да минеш във лявата лента и да ни поучаваш без капка срам от високо ?

2012.04.30 | 19:53

4
Много ми е интересно според теб във кой сектор сте въвели ред че нещо не се сещам за такъв , я ако обичаш дай пример моля ? :)))
Карлуково те очаква със отворени обятия !

2012.04.30 | 19:51

3
По отношение на какви данни си правиш изводите че във проблемните сектори е по-добре сега отколкото беше при предишният кабинет ( или се надяваш ние да се съгласим със теб и да не ти обърнем внимание на глупостите които си написал ) аз нещо не я виждам положителната промяна . Интересно какво ще кажеш примерно за предизборните обещания на Бойко Борисов от които нито едно не е изпълнено ( вярно и че обещанията на всички управлявали ни през последните 22 години не са изпълнени ) ама сега става въпрос за вашите кирливи ризи ( а те са доста и доста кирливи ) ???????????
дон пепе

2012.05.02 | 00:47

36
Жалка картинка е тази самозабравила се мутра,добре че си има кръг от слагачи да го заливат с розови новини за "успешният му мандат",защото май му умря циганката дето го хвали.Само сервилни журналистчета ще му останат,те поне са свикнали да лижат задниците на всяка власт.
Смотанана Мутра

2012.05.01 | 22:37

35
А твоята демагогия и лъжи през тези три години не е ли мърлявщина бе празна кратуно.
Даниела

2012.05.01 | 22:36

30
Кретена Боко, за да бъде в синхрон с бръсната си глава и брада на 3-4 дни(типично по мутренски и недопустимо за премиер), да не се мъчи с костюми, ами да хване да си облече екипа на бистришки тигър.Така цирка ще е пълен!Гадно, нагло КОПЕЛЕ! Чудя се как може още да го търпим?!!!Трябва да бъде съден, осъден , да му се конфискува имуществото(придобито по престъпен начин), на него и на мутресата му!!!!И по този начин поне ще се възстановят 4 милиарда профукан държавен резерв!!!
ВЪЗМУТЕНИЯТ НАРОД

2012.05.01 | 11:14

17
Дано го осъдят него и мутресата му , да им конфискуват всичко заграбено и то преди да ги отстрелят Сърбите !!!!!!!!!!!!

2012.05.01 | 22:34

26
АЗ СЪМ ПРЕЖИВЯЛ И ВИДЕНОВАТА ЗИМА И КУПОННАТА СИСТЕМА НО ТАКЪВ ГЛАД ЗА НАЙ-БЕДНИТЕ ПРОСЛОЙКИ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО. СПОРЕД СЕГА УПРАВЛЯВАЩИТЕ Е САМО МАКРОИКОНОМИЧЕСКА РАМКА И МАГИСТРАЛИ . САМО ЧЕ ТАЗИ ПЕСЕН ПОВЕЧЕ НЯМА КАК ДА Я ПЕЯТ ЗАЩОТО НИТО ПО МАГИСТРАЛИТЕ ДОЙДЕ НЕЩО НИТО МАКРОИКОНОМИЧЕСКАТА РАМКА ИЗДЪРЖА НА НАТИСКА НА ОНЕЗИ МАЛКИ МИКРОИКОНОМИЧЕСКИ СУБЕКТИ КОИТО ТАКА СЕ САМОЗАБРАВИХА ,ЧЕ НЕ СИ СТЯГАТ КОЛАНИТЕ/ за по-младите/ И НЕ СИ ПЪЛНЯТ ГРОБОВЕТЕ /за пенсионерите/ И РАЗБИХА МАКРОИКОНОМИЧЕСКИТЕ " ОТЛИЧНИ " ПОКАЗАТЕЛИ НА ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР . ДЪРЖАВАТА СКЪПИ МИЛИЦИОНЕРЧЕТА СА ХОРАТА И НА ПЪРВО МЯСТО ВЪВ ВСЯКА ПОЛИТИЧЕСКА РАМКА ТРЯБВА ДА СА ТЕ. И ИМАТ ПРАВО НА ГЛАС , САМО ЧЕ, ВИЕ ТЪПИ МУТРЕНЦА СТЕ НАУЧЕНИ НА УЛИЧНА ДЕМОКРАЦИЯ .ВИНОВНИ СА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НО НЕ И СЕГАШНОТО УПРАВЛЕНИЕ , КОЕТО Е ТОЛКОВА АРОГАНТНО И НЕКОМПЕТЕНТНО , ЧЕ СМЯТА ,ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ ИМА СВЕТОВЕН ЗАГОВОР СРЕЩУ ТЯХ. СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ ДОКАРА НА БАЛКАНИТЕ АСПАРУХ ,КРУМ , КАЛОЯН ,ИВАН ШИШМАН ,НАКАРА ТЪРНОВСКАТА ЦАРИЦА ДА СЪНУВА ЛОШИ СЪНИЩА ,............... НАКАРА ОЩЕ ХИТЛЕР ДА НАПАДНЕ СССР ДА ЗАГУБИ ВОЙНАТА ЗА ДА МОГАТ ПАРТИЗАНИТЕ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ПРЕЗ 44 г. ,............... И ОЩЕ НАКАРА ГОРБАЧОВ ДА НАПРАВИ ПЕРЕСТРОЙКАТА ,.................. ГЛОБАЛИСТИТЕ ДА СЪЗДАДАТ ЕС , ИВАН КОСТОВ ДА СВАЛИ ВИДЕНОВ И ДА ДОКАРА ЮПИТАТА И ЦАРЯ И ТЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ И ДА ВКАРАТ ДПС ВЪВ ВЛАСТТА И ………. ЗА ДА МОГАТ ВСИЧКИ ДА СА РАБОТИЛИ САМО И ЕДИНСТВЕНО СЕГА ГЕРБЕРИТЕ ДА " ОПРАВЯТ " С ГЕРОИЧНИ УСИЛИЯ ТЕХНИТЕ ГРЕШКИ . СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ТЯХ ДА ГИ ГЛОБИМ ПОСМЪРТНО И ДА ГИ НАКАРАМЕ ДА ВЪРНАТ БОНУСИТЕ СИ.СМЪРТ ЗА СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ ,БЪЛГАРСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ДА ГИ ИЗДИРИ ТЕЗИ ШПИОНИ И ДА ГИ ПРАТИ НА ЗАТОЧЕНИЕ НА КОЗЛОДУЙСКАТА АЕЦ ,ДА ПРАВЯТ НОВА ПЛОЩАДКА И ДА ПРЕНАСЯТ АТОМНИЯ РЕАКТОР ОТ БЕЛЕНЕ НА ГРЪБ. ЛЕКА ВИ КРЪЧМИ НО БЕЗ ЦИГАРИ, ДРУГАРИ МУТРИЕРИ.
grajdanin

2012.05.01 | 16:10

25
choveka e prav dano v sledvashtia mandat ima po golqma razlika
Отдавна ви е време да ви няма !!!

2012.04.30 | 19:45

1
Няма да има следващ мандат даже и не мечтайте !
Срам

2012.05.01 | 12:24

24
Герб все повече заприличва на Червените кхмери. Сега на тиквата му е хрумнало да мести министерства и агенции. Като оставим настрана простия факт че още от римско време е било ясно че управлението по принцип трябва да е в столицата на мен ми се питат следните неща: 1. Хората които работят в тези министерства как така ще се вдигнат да се преместят със семействата си в друг град за кефа на шефа. По-скоро ще вземат да напуснат. 2. И като вземат да напуснат баш тези дето са вършили работата в тези министерства и агенции и като надоидат разни месни (дето дори и да стават за работата няма да си имат и понятие от нея в началото), какво ще правим. 3. Парите за тези грандиозни митарства и обновяване на сгради Бойко от джоба си ли ще ги извади или пак ще харчи от празния бюджет
VAN

2012.05.01 | 12:24

23
безкрайна наглост ,никакво чувство на срам абсолютна олигофрение безхаберие и мерзост това видях и виждам през последните 3 год!!

2012.05.01 | 12:24

22
Когато идват парламентарните избори, българите винаги гласуват за нещо ново, което ще промени живота им към по-добро. ГРОБ дойде на власт. Разкараха Кунева, сложиха Румяна Желева на нейно място. Тя от своя страна беше супер неподготвена и се изложи. Но по този начин се излагат не само ГРОБ-арите, но и хората, които са гласували за тях. Първата година бяха обвиненията към предишните правителства. Втората година - магистрали, метро, рязане на ленти, осветление на стадиона на Берое и ритане на топка във В група - "бистришките тигри"! Дойде време за президентски избори и избор на кмет. Бяха обещания, беше какво ли не. Минаха изборите, започнаха с простотиите и започнаха стачките! Защо не увеличиха пенсионната възраст преди парламентарните избори?!? Отговорът е един - защото нямаше да ги спечелят!!! Българина гласува за тях, защото Доган направи най-голямата си грешка. БСП не спечелиха, защото се коалират с ДПС. ДСБ са слаби. Атака имат твърди гласове, които на следващите избори не се знае дали изобщо ще влязат в парламента. За РЗС нищо не искам да казвам...Те са ясни! Та...Борисов да спечели на следващите избори?!? Не виждам как ще стане! Българина продължава да мизерства. Младежта се изнася от България. Нацията ни застарява! Има нужда от промяна! И тя е намаляване на общия брой на депутатите. Не може 240 човека да управляват 7 милионна страна. 100 човека са достатъчни и съм сигурен, че качеството на работа на парламента ще се подобри! Но едва ли това да стане, защото всеки, който идва на власт го интересува единствено и само неговата облага, а обикновения човек, който си плаща данъците - кучетата са го яли!!!

2012.05.01 | 08:31

14
То колко некадърни и без ценз се появиха като Румито само със една гола амбиция и със фалшива самоличност ( не само със фалшиви дипломи ) даже вече не броя , а пък колко още има сигурно още ще се посмеем на доста хора и на политиката им ( на всички от последните 22 години).

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини