БСП към ГЕРБ: Абсурдни са законите ви

  • 26 април 2012 08:32

  • 747
  • 0
БСП към ГЕРБ: Абсурдни са законите ви
©

Предложенията на управляващите за промени в Закона за конфискация на имущество са абсурдни, категорична бе депутатката от Коалиция за България Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Тя заяви, че  в целия свят подобни закони са насочени не срещу обикновения човек, а срещу организираната престъпност.

От своя страна Анастас Анастасов от ГЕРБ каза, когато се слуша Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, човек много лесно може да й повярва, ако не върши тази работа.

"В продължение на 20 години, когато гражданите подаваха сигнал до някаква институция, тя го смачкваше, а с промените нещата ще се променят", отговори Анастасов на въпроса на Манолова - защо хората трябва да подават сигнали за други граждани.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е категорична, че новият закон за Комисията за конфискуване на имущество не би бил приет в нито една държава.

Анастас Анастасов обаче заяви, че именно днес в България по - голямата част от законите ще бъдат приети, а ако трябва, утре ще се довършва работата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
747 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини