Краси Радков сменя Халваджиян в "България търси талант"!

  • 24 април 2012 21:26

  • 4913
  • 4
Краси Радков сменя Халваджиян в "България търси талант"!
©

Актьорът Краси Радков сяда до Хилда и Любо в журито на „България търси талант”. Майсторът на комедията ще журира от днес, 24 април, от 20 часа по бТВ.

Във втората полуфинална надпревара в шоуто участват нови 10 кандидати. Изпълнителите, които ще се подготвят за големия финал заедно със спортен клуб „Орел” и Илия Маринов, които продължават напред след първия полуфинал, ще са ясни в четвъртък, пише "Стандарт".

Момичетата от Варна Рио Крю са първият полуфиналист от играта на talant.btv.bg, който ще се бори за титлата „УЕБ талант на България”. Битката при талантите ще бъде между звездният отбор на Стара Загора Скери Шадоус, красивата и талантлива певица Мария Драгнева от Добрич и неотразимият танцов дует от Варна Станимир и Лора.

Музикалните изпълнения са допълнени още и от момчето от Перник Борислав Томов, музикантът от София, който може всичко - Васко Иванов, както и фолклорната гордост на Търговище „Шарено герданче”. Към богатото разнообразие от таланти ще се присъединят царете на опасните номера „Дуо Миракъл”, модната сензация от Бяла Черква Деян Гарибов, който може да облече една дама за 3 минути, комикът от Скравена Сашо Христов и човекът, който има какво да покаже и на Жан Клод Ван Дам - Георги Василев.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4913 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
инес

2013.11.19 | 00:15

4
Краси изобщо не е за това предаване.Да си ходи при Слави. Без Маги е много скучно.
Гледам и не вярвам

2013.09.24 | 13:18

3
Гледам и не вярвам на УШИТЕ си - Краси, на мястото на Маги! Е Краси, шоумен си, ама не ставаш за мястото на Маги, който показа как се прави шоу. Я си иди по живо по здраво при Слави да правиш смях на народа - за там си супер и те подкрепям, но за жури на БГ търси талант - не стааш, Баце! Не си съсипвай имиджа...
хаз :)

2013.09.24 | 13:18

2
не му е мястото там
Автогол

2013.09.24 | 13:18

1
Много добре, така ще има доказателство, че БТВ е нарушила договора.

Добави коментар

Водещи новини