Медведев ще има нов кабинет със стари министри

  • 24 април 2012 08:48

  • 502
  • 0
Медведев ще има нов кабинет със стари министри
©

Съставът на новото руско правителство вече е определен, въпреки че ще бъде държан в тайна до 8 май, когато Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 официално ще внесе за утвърждаване от Държавната дума кандидатурата на новия руски премиер.

Очевидно е, че новият кабинет ще бъде оглавен от Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега и в него ще влязат голяма част от министрите, които работят и сега, пише "КоммерсантЪ". Като отбелязва изданието, може да се направи извод, че обещаната от Медведев кадрова революция засега се отлага.

Новият кабинет ще бъде ориентиран към разработването на Агенцията за стратегически инициативи, която бе създадена от Путин. „Откритото правителство", чийто създател е Медведев, като източник на кадри не се разглежда. И по-рано от септември, когато ще бъде завършено формирането на бюджета, сериозни размествания не се очакват, пише вестникът.

Последвайте канала на

502 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини