Сърбин плаши с взрив холандските диги

  • 13 април 2012 11:36

  • 1179
  • 2
Сърбин плаши с взрив холандските диги
©

Сърбинът Миролюб Петрович заплаши Холандия, че ще взриви дигите, които пазят страната от морето, предаде белградското радио Б92.

Във видеото, разпространено в интернет, мъжът казва, че група сръбски интелектуалци имат план за освобождаването на патриотите Ратко МладичРатко Младич Ратко Младич - сръбски военен. Роден на 12 март 1942 г. в  Босна и Херцеговина. Началник щаб на, Воислав Шешел и Радован Караджич, които са подсъдими за военни престъпления в Международния трибунал в Хага. В клипа сърбинът твърди, че ако се взривят дигите, западноевропейската държава ще попадне под вода. Терористичният акт ще бъде ултиматум в марионетното правителството в Хага да освободи тримата и ще стане факт, когато патриотичните сили дойдат на власт в Белград (изборите за президент, парламент и местни органи на властта са насрочени на 6 май). Във видеото се появява експерт, който казва, че предпазните съоръжения надали ще издържат удар с ракети. Холандската полиция е започнала разследване на видеото.

Младич, Караджич и Шешел са подсъдими за престъпления срещу човечеството по време на войните в бивша Югославия през първата половина на 90-те.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1179 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
XACAH

2012.04.23 | 11:31

1
SMART İ NA TRİMATA (geroyi) UBİYTSİ DA 4UKAM DA6TERİTE NA RATKO MLADİ4,SHİSEL,İ KARADZİ4 SMART ZA VSİ4Kİ UBİYTSİ NA BOSNATSİ İ HARVATİ

2012.04.23 | 11:31

2
хасане не се напъвай толкова да не омажеш, дееба турците мръсни

Добави коментар

Водещи новини