Пускат допълнителни вагони за 25 влака на Разпети петък

  • 13 април 2012 09:04

  • 643
  • 0
Пускат допълнителни вагони за 25 влака на Разпети петък
©

Всички, които са решили днес да тръгнат на път за Великденските празници, могат да бъдат спокойни, че не са закъснели. Осигурени са извънредни влакове и автобуси. От БДЖ са пуснали допълнителни вагони за 94 влака по направленията с най-натоварен трафик.

На днешния 13-ти април с увеличен състав ще се движат общо 25 влака. За 13 от тях обаче трябва да се направи задължително резервация. Над 90 извънредни автобуса са пуснати за почивните дни, съобщиха от Централната автогара в София съобщиха за "По света и у нас". Очакват се повече пътници да има тази сутрин от 8 до 11 часа. Все още има свободни места и желаещите да пътуват могат да бъдат спокойни.

До 4 лева по-евтино ще ви излезе пътуването, ако си вземете двупосочен билет. Само днес извънредните автобуси са 45, но при необходимост фирмите имат готовност да осигурят още рейсове. От Министерството на транспорта съобщиха, че по време на Великденските празници Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" ще засили контрола на превозите на пътници с автобуси и таксиметрови автомобили.

Последвайте канала на

Novini.bg
643 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини