Мариус Донкин от сериала "Отплата": Бездомен съм!

  • 08 април 2012 15:17

  • 5420
  • 2
Мариус Донкин от сериала "Отплата": Бездомен съм!
©

Звездата от сериала „Отплата” оставил апартамента на бившата си съпруга и скита немил-недраг.

Мариус Донкин сподели, че е разведен от 11 години и до ден-днешен няма къде да живее, тъй като след развода съпругата му останала да живее в апартамента им, а от той се скита немил-недраг оттогава тук и там. Когато има възможност, е под наем, а когато няма, пребивава при брат си или при приятели.

„Какво да направя? Къде да отида и да се оплача, че нямам жилище? Не бих се навел, за да получа материална придобивка. А и изпитвам малко неудобство да го говоря. Дали хората няма да си помислят: „Тоя пък некадърник е толкова известен, а едно жилище няма.“ Такива са годините.”, жалва се актьорът от сериала „Отплата”, пише kliuki.bg.

Той добавя, че има много приятели, което е най-голямото щастие за един човек в днешно време. „Знаете ли как се разбира дали един приятел ви е верен? Обаждате се и му казвате: „Убих човек, ела да го заровим.“ Недай си Боже, да стигаме дотам, има няколко човека, които биха откликнали, ако им се обадя.”, отбелязва Донкин.

Последвайте канала на

5420 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ценител

2016.09.13 | 20:53

2
Много мъдра мисъл свалям ти шапка Мариус и ши казвам едно голямо БРАВО!!!
8

2016.09.13 | 20:53

1
Защо не се направи някой нов филм за някой наш велик владетел, или пък сериал! Онзи ден гледах ''Игра на тронове'' американците нямат стара история и си измислят такава и правят супер продукции. Ние имаме уникална история, готови написани сценарии за филми (които малко биха повдигнали заспалия български дух ако се реализират подобни ) Гладен съм за нови филми от великата стара история на България !!!

Добави коментар

Водещи новини