В ГЕРБ нехаят за вота на недоверие

  • 03 април 2012 18:14

  • 902
  • 4
В ГЕРБ нехаят за вота на недоверие
©

"Категорично не сме притеснени от политическите напъни на опозицията и най вече на БСП за вот на недоверие към правителството, защото няма мотиви за такъв."

Това заяви на брифинг в НС Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на след заседание на ПГ на ГЕРБ.

По думите й, БСП отново поставя каруцата пред коня, защото с 40 депутати не може да бъде алтернатива на това управление. Социалистите търсят 8 депутати от другите ПГ, за да внесат вота.
"В крайна сметка и бившият им коалиционен партньор ДПС няма да ги подкрепи за Белене", изтъкна Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

"Изглежда само БСП има интерес от този проект", смята още тя. "В следствие на лидерския скандал Станишев-Първанов БСП е готова на всякакви отстъпки и компромиси и е готова да търси по всякакъв начин да изиска вот на недоверие", каза още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
902 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Хари

2012.04.07 | 19:01

4
В Герб нехаят не само за вота, нехаят и за България.
Разбира се че, ще каже някой " ти си червен"

2012.04.07 | 18:58

3
Но как да нехаят за вота на доверие, като дори дпс се обяви срещу това. Нали нямаше договорки с ДПС, а питам , има ли един сменен от фонд земеделие ДПС-ар ? Хора, там заплатите са над 1 200 лв.! Колкото и да не ви се вярва, договорки има! Просто се оказахме в поредната схема на "БСП,СДС,ДПС" ! Е дами и господа, съжалявам че, съм гласувал толкова пъти за ГЕРБ, ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ, с които съм имал спорове за новото начало в управлението на Б-Я. Не е важно кой ще ни управлява, важното е да има ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, да бъде коректив на управлението. А понякога и да им търси сметка с искането на оставки.
Ivan

2012.04.07 | 18:58

2
I naroda veche ne e s Boyko
абв

2012.04.07 | 18:58

1
Иване, Иване много си тъп, Иване. Като дърт комунист.

Добави коментар

Водещи новини