Дават на горските стражари полицейски правомощия

  • 03 април 2012 13:54

  • 1001
  • 1
Дават на горските стражари полицейски правомощия
©

Новият закон за горите предвижда горските стражари да получат правомощия, равни на тези на полицията, което ще им даде възможност да се справят с все по-арогантните бракониери в българската гора, съобщи земеделският министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

"Надявам се вече с промените в Закона за горите и новите правомощия, копито получават горски стражари, по някакъв начин да можем да противостоим на тези набези. Хубавото е, че вече има и осъдителни присъди за такива действия. Законът е на наша страна", каза Найденов, цитиран от БНР.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1001 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
народа

2012.04.05 | 17:45

1
само полиция създавайте .вие друго не може да правите .Я кажи Миро как така женати е собственик на приют за кучета във Враца .Я кажи какви мърлютии правиш с промени в закона за ветеринарно дело .Как така човека на село дето е събрал едва пари да си купи животно ще ти плаща какви ли не щуротии -от ушната марка /най евтината е 5,50 /до изследванията .По направена калкулация с цените тези разходи стигат от 50 до 150лева в зависимост от вида животно .Миро що не кажеш на хората за 20 годишното месо .Що не кажеш какви ги забърка в еко равновесие та сега хората кучета ги ядат .Всичко до което се докоснеш вони на далавера.Как така за кучета са отпуснати 50 милиона лева и в кой джоб отиват

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини