Проф. Вучков: Парламентът е квартална кръчма

  • 31 март 2012 11:39

  • 2480
  • 5
Проф. Вучков: Парламентът е квартална кръчма
©

Народното събрание е квартална кръчма, каза проф. Юлиян Вучков във Факторът Кошлуков.

Депутатите губят много време в интриги и психологически характеристики, за които не са дорасли. Аз сънувам Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, който ми е любимото лице в парламента може да има 120 депутати, защото само 10 законодатели взимат думата. Всички политици говорят с диалект ще им наема учители по граматика и имат по десет думи в речника.
За парламента и управлението Вучков заяви: Ние сме еднолично ръководена държава, ние сме премиерска република. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г служи преди всичко себе си, съветниците му са доносници, законодателите работя на парче. Парламентаристите са затворен в себе си, те нямат контакт със специалисти, с нашата интелигенция. Парламентът не може да тръгне напред, защото така е конструиран. Сегашната опозиция е по-находчива от ГЕРБ, ГЕРБ са невзрачни, те не могат да окроята на фона, което прави Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Президентът досега 23 години нямали сме достоен президент – интелектуалец, врим и кипим от партизански разрушителни, страсти. Нямаме такъв президент защото партийните водачи си искат партиен президент. Има 10-на интелектуалци, които могат да станат президент, всички са партийните, дори и Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Петър Младенов според Тодор Живков е бил пияница и марионетка на Андрей Луканов, които създадоха незаконното ДПС. Желю Желев с Филип Димитров унищожиха оръжейното производство и селското. Желю твърди, че приключихме прехода, така е, но преходът бе разбойнически

Петър Стоянов нищо не е направил. Той мислеше повече за САЩ от България и искаше да затрие кирилицата. Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в – горкият стоя 10 години и най-много безобразия направи. Той бе избран защото ДПС застана зад него, срещу него застана Волен, който не е лишен качества, е юмручен националист, от който хората се плашат. Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - помогна на Първанов предложи Неделчо Беронов, не популярен и имаше глупостта да предложи избора на държавен глава да се избира от НС. Не е морално да се критикува тройната коалиция, чийто баща е Първанов. Тройната коалиция ни лиши от дълговете на Ирак, обясни професорът
Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното го харесах като министър, когато се яви, аз го предпочитам пред Ивайло Калфин. Плевнелиев няма качества за държавен глава, той е добър политик. Той иска да е добър с всички, но не трябва така. Първата дама е битов проблем, обясни Вучков. Плевнелиев обича да замазва, той е ехо на по-силните от себе си и е под влиянието на Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на. Той може да да смени боята. Белене не съм специалист, но като слушах цената ми звучи страшно, каза ТВ водещият.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2480 5

Коментари 5

Добави коментар
do avtora

2012.04.11 | 18:03

5
Много неграмотна статия!Много!
нико

2012.04.11 | 18:03

4
много лексикални грешки в текста!!!!!!!!
eskimos

2012.03.31 | 19:43

3
za men xora kato profesora sa vinagi pravi,6toto nqmam nervi i jelanie da sporq s tqx:)

2012.03.31 | 19:42

2
Волен президент!!!

2012.03.31 | 18:13

1
да му сера у врата на тоя мазен комунист

Добави коментар

Водещи новини