Волен Сидеров: Бойко Борисов подготвя предсрочни избори

  • 30 март 2012 14:23

  • 2269
  • 4
Волен Сидеров: Бойко Борисов подготвя предсрочни избори
© Булфото

ГЕРБ може да вкара страната в предсрочни избори наесен.

Това прогнозира в Бургас лидерът на партия "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, предаде Дарик.

Според него правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г подготвя този ход, за да избегне натрупването на негативи и да изпревари създаването на нови политически партии. Сидеров припомня, че през месец януари 2013 год. ще трябва да се изплатят близо 3 млрд. лв дългове, а кабинетът е направил и нови задължения. По думите му, и принадлежността на президента към ГЕРБ ще улесни управляващите да "сложат" свое служебно правителство.

Лидерът на "Атака" определи отказа на правителството да строи АЕЦ "Белене" като маневра на страха и ход, обслужващ чужди интереси. Според Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа изборът на банката, която е трябвало да извърши анализ и да подготви доклад с икономическата обосновка на проекта, ще струва на страната 2.5 млн. евро.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2269 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.03.19 | 21:57

4
Не знам защо г-н Сидеров се коси толкова - и на предсрочни и на редовни избори ,той така или иначе е аут от Парламента.

2012.04.02 | 17:17

3
Борисова Комунистическа Партия. Той е лидерът ... Той ... е слънцето ... Той ... е човека използващ подставени лица на ключови парцели, с цел източване на пари чрез строеж на инфраструктура. Той ... постави рекорди за крадене ... Почти всички политици, се борят за власт за могат да, бъдат лобирани и да отклоняват от извора... както каза собственика на СКАТ на един роднина "да знаеш колко пари има в политиката". Бойко прави всички останали да изглеждат като аматиори. Той прави даже Берлускони да изглежда като аматиор. А овцете и макаците викат "Беееее ... вашта партия по-лошта е, уук, уук. Наште са ангели, светцьие. Ваште са ебаньи [добавете епитет тук]"
Бойко- СИБАНК

2012.03.31 | 23:58

2
Да живее Комунизма !!!

2012.03.31 | 12:54

1
aaaaaa и БКП, и БКП :D

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини