Сергей Станишев: ГЕРБ блокира държавата (видео)

  • 27 март 2012 14:17

  • 8028
  • 61
Сергей Станишев: ГЕРБ блокира държавата (видео)
©

В момента държавността в страната се разпада. Има всички индикации за това.

Това заяви на пресконференция след заседание на Изпълнителното бюро на БСП лидерът на партията Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

По думите му, парите в държавата са свършили, а "лошото" наследство на тройната коалиция е опоскано. След като ГЕРБ окрадоха парите за здраве, сега се посяга на Сребърния фонд и парите за пенсии на хората. Това ще има тежки последствия в бъдеще. Всичко е блокирало. Новият здравен министър излиза с идеята на хората, които дължат здравни вноски, да не им се издават лични карти, което ще засегне около 1 млн. души, които на практика ще останат без самоличност. Същите безобразия се правят и в сектора на енергетиката. През 2009 г. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разгоаря с руския премиер и заяви, че след три месеца по енергийните проекти АЕЦ "Белене", "Бургас-Александруполис" и "Южен поток" правителството ще има ясна позиция. Всички виждаме, че все още няма такава", категоричен бе Станишев.

Той заяви, че БСП има ясна позиция по въпроса и тя е, че АЕЦ "Белене" е нужен проект за България. Лидерът на левицата отново каза, че БСП трябва да се утвърди като основна алтернатива на ГЕРБ. "Ако се утвърдим като партия, която защитава демокрацията и защитаваме правата на хората, можем да спечелим парламентарните избори догодина. Хората трябва да знаят какво да очакват от нас. Ключов е въпросът и дали следващите избори ще се проведат по един честен начин - без фалшификации. Поставих този въпрос и на Изпълнителното бюро и трябва да излезем с ясна позиция по въпроса. Каузата на БСП не е само наша, тя е кауза на България", каза още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8028 61

Свързани новини

Коментари 61

Добави коментар
Иван

2012.03.29 | 10:05

61
ГЛАД Гарантирано от ГЕРБ

2012.03.28 | 23:05

60
Ей тоя наглец,педала му червен, на кол бих го набучил.Да еба червената ти свиня мръсна да ебааааа. Когато копаеш да тръгне свлачището,след тебе със сигурност тръгва г-н КОМУНИСТ. Как в други държави успяха със закон да забранят това недоразумение на човечеството и да не дават никакъв достъп до властта на комунистическата измет?????

2012.03.28 | 23:04

59
нема лошо да се регистрирате, ама поне да преебеме тоя дето ни спами тука = направете си регистрация, обаче НЕ КОПИРАЙТЕ ЛИНКА дето го е оставил !! така ще въ върже към него !!!! напишете си само адреса на сайта : www.wazzub.info , и си щракайте за себе си, НЕ за спамерите ;)
O TEMPORA, O MORES!

2012.03.28 | 23:04

58
Станишев, не ми се разграничавай от Герберите, ами вземи и прогледни, че всички гербарасти са генно модифицирани комунисти и цоциалисти! Те не случайно, тези гербарски боклуци на всички обвинения срещу тях и на всички разобличения на тяхната изначална и иманентна гербарастка некадърност само едно, единстевно нещо си повтарят - НАШИТЕ ПРОТИВНИЦИ СА КОМУНИСТИ - дето се вика крадецът вика "ИДръжте крадеца!!!" Боко Първенстващата Комунистическа Гербарастка Тиква само дето не е яхнал още метлата за да ръси нови и нови порции див гербарски популизъм из цялата Територия и да се меси в делата на съмнителни частни фирми! Какво падение, кави времена, да Му целуват ръка на Бащицата боко затова, че накарал "честния частник" металурга Захариев да заплати на хората заработените от тях самите заплати - защото явно вече закони и държавност в България нема! Честит да ни е тиквения боков гербаризъм за ЕВРОПЕЙСКО "развитие" на България! Каква подигравка с целия народ! Предлагам на гербарските кучета да си пуснат гербарасткия химни и да започнат да вият на умряло!
Changes

2012.03.27 | 21:54

12
Интересна публицистика само не разбрах от този рецитален шаблон, който може да мине като коментар за всяка анти - ГЕРБ политическа новина всъщност какво предлагате или се опитвате да кажете? С две думи нападките ви не са аргументирани.

2012.03.28 | 23:03

57
ха ха ха ! трябваше още '90-те да забранят тая партия (сбирщина) СЪС ЗАКОН !!! Коалиция за България- да бе, нема що... В нея влизат Съюза на комунистите в България, Нова Зора и ЕВРОРОМА !!! Тва последното да се подчертае - ЕВРОРОМА !!! + това пак искат да правят коалиция с ДПС.. И били ми разправяли те за БЪЛГАРИЯ, видиш ли... по-скоро е за Турция и Мангалия

2012.03.28 | 23:02

56
Станишко лае като куче вързано на къс синджир - само шум и никакъв ефект.

2012.03.28 | 23:02

55
komunisti i zigani na sapun
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!ЧЕСТИТО!

2012.03.28 | 11:42

39
Парното в София поскъпва с 9% от началото на април, в Пловдив – с 10,5, а във Варна със 7%. Това стана ясно след снощното заседание на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, която прие окончателните, нови и по-високи цени за парното и топлата вода от следващия месец. Поредното вдигане на цените е мотивирано с поскъпването на природния газ с близо 13% от 1 април, който е основна суровина за топлофикационните предприятия. С новите тарифи крайната цена надмина 100 лева за мегават/ час. Топлофикациите по райони определиха сами средния процент, с който ще се увеличат сметките на абонатите им, затова и разчетите са различни за отделните градове. От тях излиза, че сегашното поскъпване ще е най-високо в Шумен, където цената става 121 лв за мегават/час.

2012.03.28 | 23:02

54
Стига с тези заучени стихотворения бе ,червен помяр. КОГАТО БЯХТЕ НА ВЛАСТ КОЛКО ПЪТЕ ВДИГАХТЕ БЕНЗИНА ПАРНОТО И ТОКА. ВАШИЯ ОВЧАРОВ КАКЪВ ДОГОВОР И НА КАКВА ПО-ВИСОКА ЦЕНА ПОДПИСА ЗА ПЕТРОЛА И ГАЗА? Нали в момента берем вашите плодове,посяни от БСП И ДПС, за цената на бензина. Ама хората прости и ви вярват когато пишете и приказвате глупости. Маи забравихте инфлацията която ни докарахте от по 500-1000% без да има световна криза. Боклуци сте еи,боклуци сте господа от БСП и ДПС.
Гец

2012.03.28 | 11:44

40
Пенсионният фонд- който постоянно се раздухва от отделни журналисти уж че бил изчерпан -направо може да се квалифицира като световна конспирация и пълна лъжа.Пример : Удържаните лични осигурителни вноски на всеки пенсионер-представляват един вид "работнически влог"-представете си факта колко пенсионери въобще не доживяват до пенсия и годишно умират около 40 000 пенсионери в България-къде са например само техните средства ?????????

2012.03.28 | 23:00

53
Средствата ги давахте за вашият основен изборен електорат ЦИГАНИТЕ. За първи път ли го чуваш а ?

2012.03.28 | 21:01

52
абе може ли да сте толко прости - сини, червени, бенбени - все в г.з и все в нашия....

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини