Цветанов: БОРКОР ще започне да работи по конкретни задачи

  • 27 март 2012 11:08

  • 890
  • 0
Цветанов: БОРКОР ще започне да работи по конкретни задачи
©

Имаше доста трудности, за да започне работата по окомплектоване на БОРКОР, но с общи усилия ще имаме възможност да разгърнем потенциала му.

Това каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на представянето на функциите и дейността на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерския съвет.

"Надявам се, че в първата половина на 2012 г. Центърът ще започне да изпълнява конкретни задачи, свързани с реализирането на проекта БОРКОР", заяви вицепремиерът.


"Центърът е част от изпълнението на интегрираната стратегия, която беше приета в края на 2009 г. и целите, които си постави българското правителство, заедно с всички власти, които имат отношение с борбата и превенцията срещу престъпността и корупцията. Това, което предизвика най-много интерес сред обществото е т. нар. административна единица БОРКОР", посочи Цветанов.


„Надявам се, че всичко, което ще бъде направено, ще бъде оценено и от Европейската комисия. Целите трябва да бъдат водени от общата политика и тя да може да обхване всички сектори за реализиране на съответните задачи, които си поставя БОРКОР и центъра за борбата с корупцията”, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Директорът на Центъра Румен Миланов представя дейността на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност до момента и предстоящите му цели.

Последвайте канала на

Десислава Станева
890 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини