Кунева: Мога да различа ръката от машата

  • 23 март 2012 07:45

  • 3191
  • 25
Кунева: Мога да различа ръката от машата
©

Аз съм спечелиха хората, които ме подкрепяха и на президентските избори. Ние не говорим за честността на изборите, а трябва да го направим като българи. Имаме 34 препоръки от наблюдателите. Аз искам да участвам в честни избори.

Това каза в сутрешния блок на БТВ председателят на Сдружение „България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Има нужда в страната от реална алтернатива. Тази алтернатива се припознава от един доста голям брой хора. Това, което очакват тези хора, са знание, умения, компетентност, друг тип политическо поведение, каза Кунева.

ГЕРБ и БСП са двете страни на една монета. Аз не искам да участвам в това, тези тайни договорки само изяждат политиката на една партия. По тайни и неизвестни причини да се докопаш до властта, това не е за мен.

Всеки сериозен политик много мисли, преди да предприеме каквато и да е крачка. Аз трябва лично да видя с колко хора разполагам, за се включа в някакъв проект, каза Кунева на въпроса дали ще направи коалиция с ГЕРБ. Аз нямам интерес от коалиция. ГЕРБ по никакъв начин не ме привличат, заяви тя. По думите й за нея не е важно просто да отиде в парламента.

Да, била съм част от ръководството в миналото, но Бойко Борисов също е бил. Но да твърдят, че са невинни, всяко поредно правителство, това е непрофесионално. Те знаят каква държава поемат, трябва да си направят предварителен скрийнинг.

Аз мога да различа ръката от машата, каза по отношение на новосформираната партия на Капка Сидерова, която подкрепя ГЕРБ. Тя коментира твърдението на Капка Георгиева, че Кунева има вина за провеждането на търга на вагоните убийци. Кунева заяви, че знае откъде идват провокациите за нападките срещу нея - Бойко Борисов е ръката, Капка - ръката.

Последвайте канала на

3191 25

Коментари 25

Добави коментар

2014.12.08 | 17:56

25
хайде някой да каже какво хубаво е направила за българия тая жена щото аз не се сещам за европейския съюз направи доста да подпише договор за спиране на двата ни атомни реактора а те я наградиха с хубава работа където нищо неправи а получава двайсетина хиледи
mitko

2014.12.08 | 17:56

24
taq pikla kade se slaga, tq li 6te opravi balgariq? to na prikazki e lesno, toi i boiko trqgna sas zasilka ama mu doide nagorni6te ve4e

2014.12.08 | 17:56

23
Поредната Червена Мърша създадена и отгледана от Държавна сигурност за БКП не за страната хората те знаят Дъртофелнице и няма да ти повярват кажи за Пари Ба и затова как продаде Българските национални интереси в Енергетиката само защото те бяха сложили на хранилка впрочем ти си като всички червени отрепки Винаги сте готови на национално предателство и никога не мислите за страната си мислите само за проклетата си партия вдън земя да се продъните дано всички
Milko Velikov и Юлий Ефремов

2014.12.08 | 17:56

22
Здравейте,ние сме бисексуална двойка дърти мухлясали гербери,понеже вече сме стари и не можем да се задоволяваме сами(много ни изсъхна карантията) търсим си млади ебачи срещу заплащане! Вижте ме колко съм секси(коментара от фейсбук)задоволяваме всякакви хомосексуални фантазии...И моля да ни извините за еднообразните ни и глупави коментари....вече сме стари и изкуфяли!!! САМО ГЕРБ!
Стефан

2014.12.08 | 17:56

21
По-добре Кунева, отколкото мутрата Борисов!
MERKEL

2014.12.08 | 17:56

20
Меглена Кунева е единственият истински, реален и неудобен противник за Бойко Борисов! Защо? Защото тя е точният антипод на Борисов и неговото управление! Сблъсъкът Борисов срещу Кунева е сблъсък на глупостта и некомпетентността срещу интелекта, знанието и уменията!
MERKEL

2014.12.08 | 17:55

19
Меглена Кунева е единственият истински, реален и неудобен противник за Бойко Борисов! Защо? Защото тя е точният антипод на Борисов и неговото управление! Сблъсъкът Борисов срещу Кунева е сблъсък на глупостта и некомпетентността срещу интелекта, знанието и уменията! Какво е ГЕРБ, Борисов и управлението им - управление на глупостта и простотията. За съжаление. Насилие, насаждане на страх, милиция, превръщането на МВР да изглеждат като отбор мутри, заплашване на граждани дори без криминално досие да лазят както професора от ку ку бенд. Винету се хвали че е чел една книга. Псуване и селски шегички. Непрестанно сменяне на мненията, само ведин ден Борисов си сменя поне два пъти мнението. Некомпетентен е и не знае езици!
MERKEL

2014.12.08 | 17:55

18
За първи път от Виденов насам имаме правителство което изяде фискалният резерв и взема дългове! Костов, царя и Станишев колкото и да бяха лоши повишаваха резерва и го докараха до 8 милиарда лева които ГЕРБ изхарчи и сега е 4 милиарда! А и трите правителства намалиха и то рекордно външният ни дълг до 14% от БВП докато Борисов тайно взе дълг чрез ДЦК за над 2 милирада лева! Позор! Така че сега ще ни трябват хора с интелект като Кунева да изкарат България от дупката и пропастта в която ни вкара ГЕРБ и Борисов за да не стане нова национална катастрофа! А най-важното и наистина хубавото е че за Меглена Кунева гласува наиситна цвета на нацията - образованите, младите, висшистите, интелигенцията средната класа, демократите, възрастните хора с образование и етика. Тоест тези от които се изчаква да правят БВП и да дърпат страната напред с креативност и работа!
хе хе хе

2014.12.08 | 17:55

16
Бре Меркел тебе на ред ли ти плащат или просто акъла ти е толкова хе хе хе!Че си червен драскачп вече стана ясно , ма остави и другите хора да напишат някой и друг ред - тъй как си се засилила май до конгреса на БКП само теб ще четем хе хе хе! Поне да имаше нещо вярно , пък то замо пепел и жупел - първосигнално като за червен мозък! Сега май ти хванах почивката и те оставям да "произвеждаш" хе хе хе

2014.12.08 | 17:55

17
Ако Кунева - Пръмова е единствения противник на ББ ,то това значи ,че той няма противници.

2014.12.08 | 17:55

15
ДА Й СЕРА У ПУТКАТА НА ТАЯ ЧЕРВЕНА МАСТИЯ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини