Diablo 3 излиза на 15 май

  • 16 март 2012 14:16

  • 2456
  • 4
Diablo 3 излиза на 15 май
©

Гейминг-гигантът Blizzard обяви тази сутрин, че дългоочакваната компютърна игра Diablo 3 ще излезе на 15 май тази година. Това важи за САЩ, Канада, Европа, Южна Корея, Югоизточна Азия, Австралия, Нова Зеландия, регионите на Тайван, Хонг Конг и Макао.

Южноамериканските държави и Русия ще трябва да изчакат до 7 юни. Играта ще бъде преведена на латиноамерикански испански, бразилски португалски, френски, немски, испански, руски, италиански, полски, корейски и традиционен китайски език.

Всеки, желаещ да притежава дигитално копие на играта, може да го направи още сега на Blizzard.com.

Diablo 3 ще поддържа операционните системи Microsoft Windows XP, Windows Vista и Windows 7. Версията за Mac ще излезе паралелно с тази за PC. 

Цената на продукта ще бъде 60 евро – както за дигиталното, така и за физическото издание. Почитателите на World of Warcraft могат да получат Diablo 3 напълно безплатно, ако закупят годишен абонамент за едноименната MMORPG игра.

От Blizzard съобщават, че повече от 1 млн. души са си платили годишния WoW абонамент, само няколко дни след като беше официално разкрит подаръкът, който върви към абонамента.

В Diablo 3 играчите поемат ролята на един от петимата героични персонажи - barbarian, witch doctor, wizard, monk или demon hunter – и се впускат в ускоряваща пулса битка с несметни легиони от демони. Докато поемат епичната мисия да освободят Светилището от скверните сили на Пламтящия Ад, геймърите ще разучават разнообразни и опасни околни среди, ще трупат опит и способности, ще събират артефакти с изумителна мощ и ще се срещат с ключови персонажи, които ще се присъединяват към тях в борбата или ще ги подпомагат по друг начин.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2456 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2012.07.18 | 20:05

4
120 лв. ще струва малко стъпичко

2012.03.20 | 19:49

1
Vajnoto e che dojiviahme, loshoto e che ne ostanahme mnogo tezi deto znaiat kakvo e tova :)
Daniel

2012.03.31 | 15:14

3
Не си точете зъбите за кракнати версии.. Diablo 3 ще е като Wow .. плащаш си и играеш ... освен ако не направят частни сървъри по-нататък :)
dns

2012.03.24 | 00:42

2
Ми в България няма да е скъпо. Само да излязат версиите от Reoladed ili Razor в торент тракерите :)

Добави коментар

Водещи новини