Мартин Димитров: Трайков си отива заради АЕЦ „Белене“

  • 16 март 2012 08:32

  • 1475
  • 2
Мартин Димитров: Трайков си отива заради АЕЦ „Белене“
©

"Очаквах оставка на Трайчо Трайков, ако тъмните сили около АЕЦ „Белене” започнат да вземат надмощие". Това каза съпредседателят на ПГ на Синята коалиция и лидер на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

„Явно хората, които стоят зад „Белене”, започват да вземат превес и това е и моята оценка за ситуацията. Трайков имаше поне по този повод ясна позиция, макар че по въпроси като АСТА с него имахме сериозни различия и те бяха публични", каза той.

Димитров допълни, че по отношение на проекта „Белене” Трайков е имал разумна позиция, която защитавала българските национални интереси и смята, че това е истинската причина за оставката му, макар че от ГЕРБ споменават други неща.

Според него – следващият министър, който ще бъде сложен от страна на ГЕРБ, ще бъде с прякото поръчение да довърши „Белене”, където явно енергийният октопод печели битката засега.

"За министър Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование въобще не съм изненадан, тъй като секторът е в пълен безпорядък и има страшно много проблеми, включително както се оказа – с лекарствената политика, с прозрачността, с управлението на сектора. По-голямата изненада е оставката на Трайчо Трайков".

Последвайте канала на

1475 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Йорданов

2012.03.23 | 20:42

2
Ама разбира се, да затваряме и козлодуй още тоя месец, никакво белене, да вкараме т.нар "западни" тец-ове, да тънем в серни отпадъци, да построим 2-3 язовира дето да наводнят тоя път не село, ами голям град, че с тия аец-и е твърде сигурно, за да се постигне заветната цел да се унищожи народа. А, и разбира се в някой лобист да влязат не 5-6 милиарда за АЕЦ, които ще се избият за до 10 години, ами 10 милиарда за перки, които цял живот не могат се изплатят... И разбира се междувременно да купуваме прескъпия "френски" ток от братската румънска АЕЦ, а след няколко години и от турската, щото руснаците няма да си играят с нас, ами директно към анадола ще изкарат оборудването за белене, а ние както винаги ще сме с пръст в уста, само че и по-бедни.

2012.03.23 | 20:42

1
Мартине,Мартине,че си шизофреник ти личи...моля те иди си откъдето си ,вземи си една мотика и вземи да копаеш,от теб нищо полезно не произлиза и България няма полза от такива като теб.Командира ти поне направи пари,а ти си плямпаш 2 за 3.Моля те отърви ни от себе си.... иди си на село...ТЪПАНАР ПРОСТ

Добави коментар

Водещи новини