Цветан Цветанов: Трайчо Трайков не е непослушен, Константинов е честен

  • 16 март 2012 08:10

  • 1730
  • 0
Цветан Цветанов:  Трайчо Трайков не е непослушен, Константинов е честен
©

Делян Добрев много бързо навлезе в икономическото министерство и се ползва с пълното доверие на парламентарната група. Няколко кандидатури ще бъдат обсъждани за наследници на подалите оставки Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование. Това заяви по БТВ вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Мотивите доколкото знам са лични. Оставката на Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко е депозирана вчера, а Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование още на 13 март, уточни Цветанов. Изпитвам уважение към Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и не бих го определил като непослушен. Бизнесфорумът беше интерпретиран като проблем, но не беше най-съществения, категоричен е вицепремиерът. Външният министър Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 си свърши перфектно работата с организирането на срещите в Катар, но при организирането на бизнесделегациите е заето министерството на икономиката.

Цветанов обаче посочи като основен проблем в работата на Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко липсата на изградени газови връзки с Турция, както и средния бизнес. На въпрос дали Трайков сам е подал оставка или е бил принуден, вицепремиерът каза, че това е взаимен процес. Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование е изключително честен човек, но напрежението, което се създаде меду НЗОК и здравното министерство води до създаването на проблеми. Лекарствената политика се наблюдава от здравното министерство и факта, че той излезе и каза, че е бил запознат с повишените цени след разразяването на скандала не е добър отговор, уточни Цветанов.

Последвайте канала на

Novini.bg
1730 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини