Хванаха бракониер с 200 килограма риба

  • 15 март 2012 19:40

  • 1735
  • 4
Хванаха бракониер с 200 килограма риба
©

Инспектори от сектор "Рибарство и контрол" на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури - Бургас са задържали по сигнал нарушител, превозващ калкан с неясен произход.

В района на Поморие, полицейски екип спира за рутинна проверка микробус с бургаска регистрация, собственост на поморийска фирма.

При проверката от страна на контролните органи и от инспекторите на ИАРА се установява, че водачът на превозното средство, транспортира калкан неотговарящ на количеството по документи. Лицето е имало документи за произход само на 170 кг. калкан, а при претегляне на рибата се оказва, че наличното количество в микробуса е 136 бр. калкан с общо тегло 370 кг.

Инспекторите на ИАРА са съставили акт на лицето за превоз на риба с неясен произход. Цялото количество калкан от 370 кг. е иззето и предадено на служители от Агенцията по безопасност на храните - Бургас, за да бъде унищожено в екарисаж.

Инспекторите на ИАРА Бургас са извършили проверка и на езеро "Мандра". Там е заловен бракониер при пускане на мрежи в езерото. На нарушителя от Бургас е съставен акт за бракониерски улов на риба, като от него са иззети около 1 км мрежи.

Последвайте канала на

1735 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
дебилизъм

2014.11.19 | 22:05

4
Тия от Иарата и министерството на охолната свиня са егати мизерниците - тези 370 кг калкан вместо да се изгорят в екарисаж защо не се сготвят и раздадат на социално слаби хора в Бургас и околностите примерно? Всичко требе да се изгаря, руши и да нема за другите егати и скапаната държава.
Уточнение!

2014.11.19 | 22:05

3
Това на снимката не е калкан,a e шаран.
данъкоплатец

2012.03.16 | 18:41

2
Нов интернет портал – WAZZUB e търсачка подобна на Google, но е решила (за първи път!)да дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се и с поканата към близки и приятели започвате да печелете от 7-ми април 2012! Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк,и се регистрира чрез него, увеличава факторът, по който ще се изплащат парите ви! Успех! Прилича на пирамида, но не е, защото след 08.04.2012 се спира регистрацията на нови членове!! Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=5e63e7a8
Вземете своето!

2012.03.16 | 10:10

1
Вземете своята част от парите, които мултимилиардните компании като Гугъл и Фейсбук печелят, само за това че ползвате страниците им. На 09 април стратира нова страница, която съчетава търсачка и социална мрежа. Всички които се регистрират до 09 април 2012 ще получават 50% от приходите и до живот! Всеки месец, като заплата! Регистрацията е напълно безплатна и проста - име и имейл и става с покана. Колкото повече хора поканите, толкова повече пари ще спечелите! Но това не е пирамида, защото хората които ще получат дивидент, трябва да са регистрирани до 9 април! След това тази опция отпада! Това е бонус само към първите, за доверието! Те възприемат първите си клиенти като основни акционери, които ще бъдат наградени с месечен дивидент! Kомпанията е сериозна американска и е вложила милиони в проекта си, а очакванията са за милиони, дори милиарди долари от реклама! Част от тях са за Вас! Шанса наистина е уникален! Вашата покана е тук: http://signup.wazzub info/?lrRef=98df1a72

Добави коментар

Водещи новини