Гръцкият премиер: Преструктурирането на дълга ще изведе страната от кризата

  • 09 март 2012 21:52

  • 966
  • 1
Гръцкият премиер: Преструктурирането на дълга ще изведе страната от кризата
©

Преструктурирането на гръцкия дълг ще позволи на страната да излезе от кризата, каза премиерът Лукас Пападимос.

„Доведохме до край много сложна работа. Излизаме от плаващи пясъци и сега стоим на твърда почва. В намаляването на дълга с около 105 млн. евро можем да гледаме в бъдещето с голяма увереност”, каза гръцкият премиер в телевизионно обръщение към гражданите.

По думите му, преструктурирането на дълга заедно с окончателното одобрение и реализирането на 130 млрд. помощ за Гърция от ЕС и МВФ ще създаде предпоставки за връщане на депозитите, нови инвестиции, начало на икономически ръст, създаване на нови работни места, предаде РИА Новости.

Последвайте канала на

Десислава Станева
966 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
fen

2012.03.11 | 14:10

1
signup.wazzub.info/?lrRef=c6a4c3bf Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! След регистрацията ще получите имейл на български език с кратки съвети! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Успех! Вашата покана е тук: signup.wazzub.info/?lrRef=c6a4c3bf

Добави коментар

Водещи новини