Косъма от "Под прикритие" записа парче с Рут

  • 05 март 2012 20:59

  • 3022
  • 0
Косъма от "Под прикритие" записа парче с Рут
©


Косъма, както го знаем от „Под прикритие“ е записал парче със соул певицата Рут, направил е и още няколко парчета – с бившето гадже на Радина Кърджилова Wosh MC, с Тони от Tri-O-Five и с група „Те“.

Музикалните му планове не свършват дотук. Сано неочаквано се сетил за много подходящо име за първия си солов албум. Той ще се казва „Десет малки сребърничета“ и ще съдържа 10 трака:

„Ще ги почна от десетата песен и ще свърша с първата“, заявява актьорът и бивш член на „Братя Мангасарян“ пред „Хай клуб“.

Той е нахвърлил и бележки с идеи за сценарий на филм, но признава, че му трябват поне три свободни месеца, за да го довърши.

В момента е зает с преподавателска дейност. Той обучава група ученици в столична гимназия. В началото се вълнувал много от новата си роля, но вече свиква и е скъсил дистанцията с хлапетата – някои от тях го наричали просто „Сашо“.

На въпрос дали хората му казват Косъма, той признава, че се случва доста често:

„То вече толкова съм свикнал, че как да реагирам. Наскоро минавам покрай Малък градски театър „Зад канала“ и на завоя една баничарка, ама с такава скорост се движи, че едва ли не й свиреха гумите. Отваря се плъзгащата врата и отвътре един ми вика: „Ей, Косъъъъъм!“ И това ми се случва в аптеката, в магазина, навсякъде. Полицаите, когато ме спират, ме поздравяват за „Под прикритие„.“ – споделя Сано пред списанието.

Последвайте канала на

3022 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини