Георги Първанов оправял отношенията между Алексей Петров и Гриша Ганчев

  • 05 март 2012 11:37

  • 2947
  • 1
Георги Първанов оправял отношенията между Алексей Петров и Гриша Ганчев
©

Ключовият свидетел по делото "Октопод" - Пламен Устинов, не успя да свърже Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна с групата за отвличания "Наглите".

На настойчиви въпроси, възлагано ли му е било от Петров да отвлече Ангел Бончев, Устинов отговори с "не".

Той твърдеше, че именно Петров е поръчал отвличането на бизнесмена. Пламен Устинов е бивш служител на НСО и е женен за братовчедка на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

Защитата на групата за отвличания се надяваше Устинов да потвърди, че Петров е планирал отвличането на Ангел Бончев, но свидетелят обясни, че не се е стигнало до обсъждане на конкретни имена. Освен това, според него, Петров се отказал от идеята за похищението. Устинов заяви, че Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна му поръчал покушение срещу Гриша Ганчев, като каза, че е отказал поръчката за убийството и дори предупредил Гриша Ганчев, заради което впоследствие бил заплашван и дори принуден да напусне НСО.

Устинов хвърли още една бомба в съда, като каза, че президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в е посредничил между Гриша Ганчев и Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, за да си оправят отношенията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2947 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
тройна колаиция

2015.05.28 | 08:24

1
Какъв чове е бил президент два мандата Българийоооооооооооооооооооо!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини