Пламен Устинов не се яви на дело срещу "Наглите"

  • 13 февруари 2012 12:46

  • 914
  • 0
Пламен Устинов не се яви на дело срещу "Наглите"
©

Ключовият свидетел по делото „Наглите” Пламен Устинов не се яви пред съда.

На делото днес беше призован и трябваше да се яви свидетелят Пламен Устинов, който е женен за братовчедка на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Той твърди, че Петров е поръчал отвличането на Ангел Бончев. Секретарката го търсеше по време на цялото заседание, но не успя да се свърже със свидетеля. Поради това неговият разпит бе отложен за следващото заседание на 5 март. Съдия Виолета Магдалинчева разпореди - на разпита на Пламен Устинов да присъства и Ангел Бончев.

Днес бяха разпитани трима свидетели, един от които беше Манчо Конев, който е братовчед на Милена Миланова – собственичка на къщата в Бистрица, където бе държан Ангел Бончев. Той е обитавал къщата, когато оперативните работници са извършили огледа, и е станал поемно лице, без да е разбрал. Той бе доведен принудително за разпит, тъй като няколкократно бе призован и не се явяваше на заседанията.

Разпитан бе и приятел на подсъдимия Радослав Лебешковски, който е бивш митнически служител.

На днешното заседание бяха поискани промени на мерките за неотклонение на Радослав Лебешковски, който лежи в ареста вече 2 години, както и на подсъдимите Даниел Димитров и Ивайло Евтимов, които са с мерки за неотклонение „домашен арест”. Искането на адвокатите беше отхвърлено и тримата подсъдими останаха със същите мерки за неотклонение.

Последвайте канала на

Десислава Станева
914 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини