Иван Костов: Какъв ми е Ципов, че да му пиша писмо

  • 01 март 2012 11:18

  • 999
  • 2
Иван Костов: Какъв ми е Ципов, че да му пиша писмо
©

Съпредседателят на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - се обяви срещу скриването на информация от временната анкетна комисия, която разследва случаите на полицейско насилие.

Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - възрази срещу засекретяването на работата на комисията и обяви, че не иска да пише молба до председателя й Красимир Ципов (ГЕРБ), за да има достъп до материалите й.

„Аз не искам да пиша молба, искам да ми се уважават правата. Какъв ми е г-н Ципов, за да му пиша молба? Станете вие членове на нашата комисия, и тя ще заработи много бързо и много бързо ще свърши работа. Много скоро ще стане ясно какво прикривате, аз ви го обещавам”, категоричен е Костов.

„Г-жо председател, поставете на мястото г-н Ципов и неговите колеги. В противен случай, наистина ще трябва да се обяснявате на всички нива, включително на всички журналисти. Какво не могат да прочетат депутатите? Какво точно се крие в тези стенограми”, обърна се Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - към Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.
Тази истина ще стигне до нас, няма как да не стигне, рано или късно, подчерта той.

„Имаме време да дочакаме това нещо, има и как да се случи това нещо. Не прилагайте тази тактика, защото тя е разобличаваща. Веднага направете достъпни стенограмите на комисията. Няма такъв прецедент от 130 и не знам си колко години. Това се случва за пръв път. Къде се намирате, вие знаете ли къде сте влезли? Никой не си е позволявал да спира достъп на народни представители”, заяви Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

„От вас никой не може да прочете стенограмите на правната комисия. Защо? Нали Конституцията казва, че ние имаме равни права като народни представители, равен достъп до класифицирана информация? Ние сме равни народни представители тук. Дотук не бъркам. И изведнъж едни стават информирани и другите не могат да се информират. За какво обаче? Не за един смъртен случай, а за два. Признато полицейско насилие. Това се вижда, от самолет се вижда. Какво крие комисията? Може ли вие с цел прикриване на истината, да не сложите на мястото им тези колеги, които създават този параван?”, обърна се Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - към председателя на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Последвайте канала на

Десислава Станева
999 2

Коментари 2

Добави коментар
.

2012.04.28 | 00:06

2
А какъв си ни ти, та стоиш в парламента още. Я марш..
123

2012.04.28 | 00:06

1
mrasen nagal ciganin

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини