Алексей Петров: Чувствам се добре в ролята на Робин Худ

  • 24 февруари 2012 15:04

  • 3151
  • 10
Алексей Петров: Чувствам се добре в ролята на Робин Худ
©

След две години усилени репетиции, лоша режисура - и главният герой си е забравил репликите.

Това каза подсъдимият Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна пред журналисти по повод показанията на ключовия свидетел по делото срещу него – Георги Цветанов.

Той заяви, че се чувства много добре в ролята на Робин Худ.

Повече от пет часа днес прокуратурата разпитваше Цветанов и сега предстои той да бъде разпитан и от защитата на подсъдимите.

„Може да се получи не лош филм, сериозно конкурентен на сегашните сериали”, заяви Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Той каза, че това, което ги свързва с Георги Цветанов, е че към този момент свидетелят е бил банкер. Петров определи Цветанов като експерт по източване на Първа частна банка.
„Обстоятелствата са такива, че аз нямам интерес да правя такова нещо по никакъв повод”, каза Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна на въпрос - дали е бил Георги Цветанов.
Петров обясни, че когато свидетелят е дошъл за помощ при него, е бил в изключително тежко финансово състояние, бил дошъл в София да работи в неговия офис и да ползва неговото име, за да може по някакъв начин да респектира Стоян Николов, представител на фирма „Дискавъри”, която дължи 2 млн. и половина долара на Цветанов. По думите на Петров - той поискал да му помогне.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3151 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
kaspar

2014.03.04 | 01:19

10
Боклук нещастен
Vengeance

2014.03.04 | 01:19

9
Спектакъла на българския преход В ролите: Робин Худ - Алексей Петров Касчей Безсмърни - Сергей Станишев Дон Кихот - Симеон Сакскобурготски Аладин - Ахмед Доган
Стефан Николов

2014.03.04 | 01:19

8
Не гледайте какво ви поднасят клюкарските агенции - те никога не казват истината -само създават настроения и защитават само тази партия която в момента е на власт. Просто противниците трябва да бъдат премахнати -това е целта на управляващите -още ли не сте разбрали с колко многохиляден полицейски апарат разполагат и той кого охранява...............
bg

2014.03.04 | 01:19

7
Тоя тъпир едва ли знае,кой е Робин Худ,сигурно си мисли за някой друг !!!
xaxxaxaxaxxa

2014.03.04 | 01:19

6
ебати неглеца
борсалино

2014.03.04 | 01:19

5
Само кото му гледам уродливата физиомутра и ми идва да се издрайфам от погнуса,а камо ли да го свъжа с Робин Хут. Не хвърляй камък в рядко лайно защото може да те изпръска.
Барек

2014.03.04 | 01:19

4
Хаха.. Ама кой е Робин Худ...знаеш ли?
Росен

2014.03.04 | 01:19

3
Чувства се като Робин Худ. Защото е крал крал пари хората по един или друг незаконен начин. И сега ги раздава на родните си. И тук таме на някой партия.

2014.03.04 | 01:18

2
Този човек е престъпник, спор няма! Сътрудник на службите, вендрен в борческите групировки и ъндърграунда за да ги контролира. И не е само той.Аз се сещам поне за още един, който е познат на обществото.И макар че съдбите на тези хора са различни , началният им старт е един и същ.Въпросът е кои са кукловодите и къде е мястото в ерархията на тези двама господа, превърнали се в опоненти.Обществена тайна е че А. Петров е крупен бизнесмен и контролира бизнес за милиони (Достатъчно е да споменем ЛЕВ ИНС), а това го превръща във влиятелна личност и сериозен политически опонент.След всичко това аз си задавам въпроса какъв интерес има този човек да се меша директно с една банда от изнудвачи, правещи удари за по няколкостотин хиляди лева?!? Дори и да контролира подобни престъпни банди то е индиректно и пластовете под него са достатъчно за да не бъде замесен лично той.Противното би изглеждало смешно и непонятно, като се има предвид школовката му!?!
111

2012.02.24 | 22:24

1
W W W . ORIGINALNI . BE --- ФУТБОЛНИ ТЕННИСКИ №-1 В БЪЛГАРИЯ !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини