Читател: С радост се оттървахме от Виваком

  • 07 февруари 2012 16:10

  • 2130
  • 6
Читател: С радост се оттървахме от Виваком
©

Читателско писмо от поредния недоволен от услугите на Виваком техен потребител:

"Здравейте! Видях във вашия сайт, че и други потребители са се оплаквали от Виваком и реших да споделя и за нашия проблем. Преди7-8 месеца ни посетиха техни представители, бяха страшно любезни, обещаха един куп неща и си заминаха. Ние сме фирма, предстоеше ни смяна на офис в район без фиксирана мрежа и се поинетресувахме какво биха ни предложили, дали ще могат да доставят интернет и да пренесат факс услугата на новия ни адрес и докато преподпишем договора бяха абсолютно сигурни, че всичко ще бъде направено.

Преди месец и половина се преместихме на нови яадрес и оттам почнаха мъките-не можели да пренесат факс услугата, не можели да ни запазят номерата, нямало възможност за интернет и т.н и т.н. "Ще проверим", "пратихме запитване" и "направете колективна молба с още 9-10 човека около вас за да ви прекараме мрежа" бяха само част от отговорите им. Обърнахме се към друг оператор (МТел), за които не представляваше никаква трудност да пренесат номерата и да ги запазят същите, все пак 6 години ползваме и контрагентите ни ги знаят.

Само дето от Виваком поискаха да платим таксите до края на договора-над 800лв. Платихме ги, но мъките не свършиха. Дават една дата за пренос на номер-не може днес. Друга дата-имате задължение. Отиваме в техен офис-там казват нищо не дължите, После следваща дата- пак нещо дължим, установи се че наистина имало някакво задължение-в един от офисите една единствена служителка го откри след безброй обиколки.

Това накратко са нашите неволи в отношенията ни с Виваком, с радост се отървахме от тях, ползвахме техни пакети и в домашни условия, но ги прекратихме точно заради тези техни извивания на ръце, надявам се да са доволни и препоръчвам на всички да направят това. Самозабравили се служители, които си мислят, че са единственият оператор, но в тази динамина среда трябва да се развиваш и вървиш напред, а те с доста голяма скорост май са се задвижили в обратна посока. Пожелавам им успех. Отвисоко се пада най-лошо.

Поздрави
Деян Иванов, управител на "Международни превози Канотранс" ООД."

Ако и вие сте жертва на некоректно отношение от Виваком, пишете на novini@novini.bg, а ние ще продължим да търсим мнението на търговския директор на компанията Александър Димитров (на снимката).


Последвайте канала на

2130 6

Коментари 6

Добави коментар
do nomer 4

2013.03.18 | 09:50

6
a ti podlogo da ne raboti6 v mtel slu4aino
ЬЬЬ

2013.03.18 | 09:49

5
С ОГРОМА РАДОСТ СЕ ОТЪРВАХ ОТ МТЕЛ. За мене това е поръчкова статия. Заради неуредиците си и алчноста си, преди 2 години МТЕЛ загуби много абонати, които се прехвърлиха към ВИВАКОМ. Сега изпитват финансови проблеми и се чудят каква мръсотия да пробутат.

2013.03.18 | 09:49

4
Не се пише "оттървахме", а "отървахме" с едно Т, вижте и в речника, ако не вярвате. А на оня, дето мисли, че на "Виваком" интернетът е най-стабилен: СМЕШНИК!!!
пак за виваком

2013.03.18 | 09:49

3
Така - и аз съм на мнение, че качеството им на услугата АДСЛ е отвратително ! На ден поне 10-15 пъти трябва да рестартираш тъпия китайски модем. Не ме интересува дали е проблем на мрежата или на модема, той пак е тяхна собственост. Като им звъннеш на телефона за подръжка - всичките им оператори били заети. после те питат дали еди коя си лампа светела - ами свети лампата, ама нямам интернет. Аааа добре, изчакайте да ви прехвръля на някой друг колега... Ами рестартирайте си модема... Ами добре, вече над пъти го правим днес.... Ами така е, работим по въпроса. И това вече продължава няколко месеца. На всичките си познати ще кажа, че качеството е отвратително, и един хубостник от кол центъра ми звъни да ми предлага 3 в едно - те не могат един интернет да докарат като хората.

2013.03.18 | 09:49

2
da ne bi drugite dostav4ici da sa po dobri. na vivacom e nai stabilen interneta
wecro

2012.02.16 | 20:52

1
Ужас, преживях подобни неприятности.

Добави коментар

Водещи новини