Читател: "Виваком" ме заплашва с неустойки, ако прекратя договора си

  • 07 февруари 2012 16:07

  • 1384
  • 2
Читател: "Виваком" ме заплашва с неустойки, ако прекратя договора си
©

Лавина от писма на недоволни клиенти на "Виваком" залива редакционната ни поща.

Novini.bg  публикува писмото на поредния недоволен гражданин - Константин Кирилов:

"След ВиК авария и последвал ремонт, част от живущите в района се оказахме без телефони и съответно интернет", пише  г- н Кирилов до редакцията ни.
"След подаване на сигнал на място в офиса на компанията, те ни заявиха, че по договор имат 20 дни за отстраняване на проблема и ни предложиха "флашка" за мобилен интернет, който бе абсолютно безплатно за периода, в който няма да имаме възможност да ползваме услугата по стандартния си договор. Интересното е, че явно бяха подготвени, защото имаха достатъчно на брой устройства в гишето и бяха веднага готови за това предложение.
Взехме устройството и се оказа, че самото то не е активирано. Изчакахме  24 часа за евентуална настройка, но се оказа отново, че нищо не се случва.
След повторно явяване в офиса им и съответно запитване - защо не работи устройството, жената зад бюрото 30 минути мълча, след което каза - цитирам: "трябва да работи, не знам защо така става, не му разбирам".
В този момент ние решихме да не се занимаваме  и пожелахме да ни бъде внесена молба за спиране на услугите на "Виваком".  След по-малко от 24 часа получихме обаждане на мобилния телефон през друга компания, че услугите не могат да бъдат прекратени преди изтичане на договора и съответно, ако продължим процедурата, ще дължим неустойка за прекратяване на договора", пише възмутен читателят ни.

Ако и вие сте жертва на некоректно отношение от "Виваком", пишете на novini@novini.bg, а ние ще продължим да търсим мнението на търговския директор на компанията Александър Димитров (на снимката).
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1384 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.02.07 | 22:04

2
НА МАЙКАТИ У ПУТКАТА С ТИЯ ОРТЕЗИ

2012.02.07 | 17:40

1
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Водещи новини