Меглена Кунева: Сдружението "България на гражданите" може да стане партия

  • 04 февруари 2012 16:51

  • 3013
  • 7
Меглена Кунева: Сдружението "България на гражданите" може да стане партия
© булфото

Сдружението "България на гражданите" може да стане политически проект. Това обяви Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 на първата в страната среща на ръководството на сдружението със симпатизанти, която се състоя днес в Шумен.

Пред около стотина шуменци в залата на читалище "Добри хВойников" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 уточни, че от "България на гражданите" нямат предварителен план за влизане в политиката и това не е самоцел за тях. Те искат да разберат каква енергия има сред хората. "Считаме, че България не е на партиите и ако няма граждански контрол, нищо няма да се промени", посочи Кунева. Даниел Вълчев, който е сред учредителите на сдружението, отбеляза, че Шумен е първото място, откъдето е започнала президентската кампания на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, и сега отново сдружението започва срещите си с обществеността от този град. Той се обърна към присъстващите с призив за подкрепа на проекта.

Преди срещата бяха раздадени заявления за членство в "България на гражданите". До момента неговите членове са повече от 2600 души. По-късно Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и представители на сдружението се срещнаха с симпатизанти в Каспичан. По-късно днес е насрочена среща със жителите на Нови пазар - в сесийната зала на общината.

Последвайте канала на

БТА
3013 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Boss

2012.02.21 | 10:32

7
Не искаме и нямаме нужда от никаква партия - вземете се крийте ама всичките!
123

2012.02.21 | 10:32

6
Предателката на България - и тя се излюпи най-накрая. Сега ще брои малоумниците, които ще я последват сляпо.
джъдж

2012.02.21 | 10:32

5
Аз се извинявам за въпроса , ама : Миглена ,защо не сте Пръмова ,а сте Кунева ? Да не би, да се притеснявате от името на свекъра си - Иван Пръмов ? Не е хубаво това , а пък казвахте ,че във вашето семейство ,имало приемственост.
Jack

2012.02.21 | 10:32

4
България на гражданите? А на кого беше България, когато вие, госпожо еврокомисар бяхте във властта? Излиза, че си признавате, че тогава, както и винаги, влстта обслужва само СЕБЕ СИ !!
пръмов

2012.02.05 | 15:07

1
да и сера в кривата уста
нов

2012.02.11 | 09:28

3
Г-н така наречен "Пръмов"! Възпитаните и интелигентни хора пишат и се държат прилично и не употребяват обидни думи. На мен не ми приятно да чета и срещам неприличие, неучитивост ,независимо за кой се отнася, дали политик или гражданин на страната. Грубостта и оскърблението не са начин за обединение на нацията, тя без друго е разделена и озлобена.

2012.02.05 | 15:07

2
ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! N E O B U X - P E C H A L B A . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини