Фандъкова: Посещението на Хилари Клинтън няма да блокира София

  • 04 февруари 2012 09:02

  • 871
  • 0
Фандъкова: Посещението на Хилари Клинтън няма да блокира София
©

"Не очаквам да има проблеми с движението в София заради посещението на държавния секретар на САЩ Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26."

Това каза в интервю за "Факторът Кошлуков" по ТВ 7 кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Тя заяви, че София съвсем заслужено е спечелила приза "Най - добър град за живеене" за 2011 година. Фандъкова съобщи, че продължава работата по усвояването на евросредствата.

Кметът отново припомни, че лятото ще бъде пуснат новият метродиаметър, както и  бул. "Мария Луиза" и  бул. "Черни връх".

Фандъкова коментира и темата с промените в зоните за платено паркиране. Тя поясни, че ще бъде стеснена "Синята зона" в центъра на София, а останалата част от местата, където има въведено платено паркиране ще стане "Зелена зона". Цената за паркирането в нея не се предвижда да бъде увеличена. Кметът на София уточни, че тези промени ще влязат в сила след като бъде пуснат новият метродиаметър и подземните паркинги.

"Целта е да се модернизира градският транспорт и повече хора да се възползват от него", поясни Фандъкова и добави, че идеята на промените е да бъде намален и трафикът в центъра на столицата.

"Аз мисля, че политиците сме отговорни хора и правилата, които сами създаваме трябва да важат за всички", така отговори кметът на София на въпрос за премахването на паркинга на депутатите.

"Хората трябва да знаят, че няма нищо безплатно. Градът се издържа с данъците и таксите на столичани", каза още Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

Десислава Станева
871 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини