БСП: Доверието на хората в МВР е на критично ниско ниво

  • 01 февруари 2012 10:20

  • 655
  • 3
БСП: Доверието на хората в МВР е на критично ниско ниво
©

Коалиция за България предлага една анкетна комисия за случая в Перник и други - за разследване на останалите случаи.

Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от ПГ на Коалиция за България Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Предлагаме да не смесваме различни по своя характер престъпления, каза Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Предлагаме участието на парламентарните групи да бъде с равен брой народни представители от различните парламентарни групи, на паритетен принцип. Да бъде оглавена от опозицията. Срокът за работа да е не по-кратък от 1 месец за изясняване на всички обстоятелства около действията на правоохранителните органи”, каза Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Другото, което предлагаме, е пътека за замитане на следите, допълни той.

Ако искаме да служим на истината, и да бъдем адекватни на отговорността, която хората очакват от нас, подкрепете нашето предложение, заяви Найденов.

По думите му - недоверието в българските граждани е по силно от доверието, спрямо случая в Перник, и той ще продължава да концентрира вниманието. Колкото повече научаваме по случая с убийството на Мирослава от Перник, толкова по-необходимо е да се извинят служителите на МВР на семейството и близките на Мирослава Николова - каза Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Не бихме могли да поставим служителите на МВР под общ знаменател, смята той.

„От началото на този случай в Перник, и след 11 януари, обществото получава разпокъсана информация и потъва в свободни интерпретации. Доверието на хората в МВР е на критично ниско ниво. Изслушването в комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, е много малка стъпка. Вчерашното изслушване беше едно огромно разочарование. Предоставените от МВР информация отговори на малка част от въпросите провокира нови, също толкова важни, свързани с отвличането на Мирослава. Въпреки съмнението и скептицизма, с които се посреща всяко предложение за анкетна комисия в Народното събрание, парламентарната комисия, според нас е крачка, за да се преодолее основателното усещане у хората за неспособността на институциите да носят своята отговорност, но защо Народното събрание да застава редом с тях, особено по този случай. За да покажем, че Народното събрание – опозиция и управляващи, може да действа адекватно и да вземаме решения, предлагам да подкрепите решението за създаване на временна анкетна комисия, посочи Найденов.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
655 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
kaspar

2012.02.02 | 08:19

3
Мама ви мръсна комунистическа . бе спрете да се изкавате и марш в затвора !!!!!!!!!!
KAYOZEROSKY

2012.02.02 | 08:19

2
Доверието на хората в МВР е на критично ниско ниво а доверието на хората в БСП не съществува въобще умиращата комунистическа клес и нейните последни напъни(мозъчни пръдни) създадоха нископлатена ПОЛИЦИЯ-корумпирана,смазаха професионалният и социалният статут на полицаите и в един момент кво стана балона се спука както казва другаря Филчев-шизото.истината за бг службите,корупциони схеми, политици-организирана престъпност(wikileaks)
Радко

2012.02.02 | 06:18

1
Не си спомням някога доверието в МВР да е било високо.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини