Стефан Кленовски: Полицаите удряха деца

  • 31 януари 2012 13:50

  • 3119
  • 7
Стефан Кленовски: Полицаите удряха деца
©

Прегледайте внимателно всички записи от охранителните камери в The Mall и ще си отговорите на въпрос дали е упражнено полицейско насилие. Това заяви на влизане в съдебната зала Стефан Кленовски, предаде репортер на novini.bg.

Мъжът беше задържан при зрелищна операция в мола на Цариградско шосе, а съпругата му се оплака, че той е бил бит, а тя е била грубо обиждана от служителите на реда. Илиана Кленовска дори каза, че тя също е отнесла няколко удара от полицаите. Именно заради обвиненията от СДВР излъчиха записите с операцията по ареста на Кленовски. Служителите на реда упражниха насилие срещу деца, заото нахлуха в детски кът, твърди издирвания за източване на кредитни карти мъж.

На излъчените от СДВР записи обаче се вижда, че белезниците на Кленовски са поставени далеч от детския кът в мола в близост до една от касите. Софийски градски съд трябва да вземе решение дали да го остави в ареста. Стефан Кленовски беше обявен за издирване в рамките на операция “Шок“ срещу източване и клониране на кредитни карти извършено в Италия.

Последвайте канала на

Novini.bg
3119 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2012.02.01 | 22:33

7
малко им е било-трябвало и да ги ебат
STOP ACTA

2012.02.01 | 22:33

6
Кажете НЕ на ACTA! Спасете Интернет! Запазете свободата си! https://www.facebook.com/events/246513398758312/
xaxaxa

2012.02.01 | 22:33

5
да бе..правиха им суплеси на дечицата хах...според мен трябва да е държавна политика всичката измет която трови обществото просто да се ликвидира...
БАШ МИЛИЦИОНЕРА

2012.02.01 | 22:33

4
Нека да потупват и децата им, че като порастнат едва ли ще искат да станат професори. Всички ще се метнат на татковците си - примери бол. Така че нека от малки да свикват с полицейската палка. Ей, нагли престъпни боклуци бе !!!!

2012.02.01 | 22:32

3
Че какво по-хубаво от полицейско насилие и секс в затвора може да му се случи на тоя нещастник източил парите на хиляди невинни хорица?
............

2012.02.01 | 22:32

2
На 11.02.2012 г. от 11:00 часа от пилоните на НДК ще тръгне протестно шествие срещу ратифицирането на АСТА. Нека всички интернет потребители, дори и тези който не ползват торент сайтовете да присъстват! Търговското споразумение задължава интернет доставчиците ни да следят всеки входящ и изходящ пакет с информация минаващ през нашият компютър. Те ще трябва да подават информация по часове, в кой точно сайтове влизаме, ще трябва да проверяват пощите ни и съобщеният изпратени примерно по Skype, а ако откажат да го направят, се считат от закона за съучастници и също носят наказателна отговорност, достигаща в повечето случай до затвор. За притежанието на МР3-ки, без доказателство, че са закупени ще се лежи в затвор; за притежанието на филми на компютъра, без доказателство, че са закупени ще се лежи в затвор; за споменаване на търговска мярка в коментар, в блог или изобщо в интернет пространството без изричното съгласие на правоносителят, също са предвидени наказания; за качването във фейсбук на снимка на анимационен герой или герой от филм също се налагат санкции; използването на аватари с лика или логото на популярен герой или марка също ще е наказуемо. На границата мобилните ни телефони ще бъдат проверявани от митническите служби за наличието на продукти с неустановени авторски права (музика, филми, книги, софтуер). Някой зърнени култури и сортове ще бъдат забранени поради наличието на патенти. Ще се спре производството на лекарства от по-малки и алтернативни компании заради патент. Това е малка част от абсурдите пред които ще се изправим ако Европарламента ратифицира АСТА. Специалистите твърдят, че приемането на този договор, ще промени същността на интернет из основи. Тайно изготвеното споразумение е в интерес изяло на големите корпорации, чието лоби е много силно, а авторите няма да бъдат облагодетелствани от новите закони.
заза

2012.02.01 | 10:35

1
Така т

Добави коментар

Водещи новини