Сугарев: Никола Филчев се прави на по - луд, отколкото е

  • 30 януари 2012 07:45

  • 1512
  • 2
Сугарев: Никола Филчев се прави на по - луд, отколкото е
©

Не е безопасно да се говори за делото "Октопод". Доста хора са ме предупреждавали да внимавам, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Едвин Сугарев.

Според него обвинителния акт на прокуратурата доказва вината на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Той поясни, че това се доказва, че спрените жалби срещу него и чрез още много доказателства, записани в една цяла глава от делото. Като пример Сугарев даде случаят с Валентин Шопов.

На въпрос какво той има общо с Трактора, Сугарев заяви, че е свидетел по делото "Октопод", защото е бил много близък с адвокат Николай Колев, чието убийство е поръчано от бившия главен прокурор Никола Филчев и е извършено от баретите на Петров.

Сугарев заяви, че Никола Филчев се прави на по - луд, отколкото е. Според него безспорно е, че той има психически отклонения. Сугарев бе категоричен, че бившият главен прокурор е изрекъл много лъжи.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1512 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
обективен

2012.01.31 | 04:33

2
Тоя престъпник Филчев заслужава поне 15 год затвор за мафиотската си дейност. А сега се прави на тарикат, че не помни нищо.... Само един куршум ще го оправи !!!

2012.01.31 | 04:33

1
Филчев е нагъл престъпник,но има компромати срещу всички управляващи,така,че никога няма да бъде подсъдим. Единственият начин да се отърве обществото от такъв тумор е неговото премахване. В съдебно заседание по делото "Октопод" Никола Филчев за пореден път се подигра с българското правосъдие и народ. Изключително арогантен тип.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини