НАТО няма да иска разширяване на мисиите ни в чужбина

  • 26 януари 2012 12:28

  • 658
  • 0
НАТО няма да иска разширяване на мисиите ни в чужбина
© Guliver / Getty Images

По време на първото официално посещение на българския президент в чужбина Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното генералният секретар на НАТО Андерс Фог РасмусенАндерс Фог Расмусен Андер Фог Расмусен - датски политик, генерален секретар на НАТО. Роден на 26 януари 1953 г. във е изказал благодарности за участието на България във всички мисии на НАТО, съобщи БНТ.

В Брюксел Расмусен не е поискал разширяване на мисиите ни в чужбина и е посочил, че имаме важно участие в мисиите на НАТО в Косово, Босна и Херцеговина и Афганистан.

Плевнелиев се срещна и с новия председател на Европейския парламент Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден. По-късно днес предстоят срещи на българския президент с председателя на Европейския парламент Жозе Мануел Барозу, българския еврокомисар Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование и президента на Европейския съвет Херман ван РомпойХерман ван Ромпой Херман ван Ромпой (по-правилно Ромпьой) белгийски политик. Роден на 31 октомври 1947 г. в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
658 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини