Плевнелиев: В закона няма понятие "първа дама" (видео)

  • 25 януари 2012 11:43

  • 3450
  • 4
Плевнелиев: В закона няма понятие "първа дама" (видео)
©

Нека да стане ясно, искам да го кажа за пореден път - аз имам до себе си една истинска, модерна жена.

Това заяви след срещата си с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното по повод коментарите, че все още не се е появил публично със съпругата си Юлияна.

"Тя е посветена майка на три деца, тя е професионалист в работата си, който сам е изградил своята кариера и тя ме подкрепя в нейното и моето разбиране, че за българите е много по-добре, както и за българските медии, да следят какво правят президентите и политиците, отколкото какви са тоалетите на първите дами. В закона за протокола не фигурира понятието "първа дама" - аз като президент категорично смятам да спазвам законите и Конституцията на тази държава", каза още Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3450 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Има ли значение

2012.06.13 | 13:12

4
Какво се юрнаха всички медии да питат все за жената на Плевнелиев? Все искат за нещо да си чешат езиците. При нас президента е институция, а неговата жена няма никакви задължения към държавата или обществото. Много правилно е постъпила жената, като не се появява никъде. Нашите медии се интересуват от нея единствено от клюкарлък, и от нищ друго. Айде стига са писали вече за нея. Ако не се покаже - почват да пишат защо не се показва, ако се покаже, почват да обсъджат как се облякла, какво направила, с кого била... Всички медии са станали вече жълти, щото не могат да измислят с какво да занимават аудиторията си и наблягат на клюките (понеже повечето българи се интересуват само и единствено от клюки).
Има значение

2012.06.13 | 13:12

2
Тази Куха Лейка с поведението си опозорява семейството си ! Мишка нещастна !! Да бе излезла поне веднъж, и за винаги, както се очертава, че да каже къде я сърби, та да я почеше някой, ако Главата не е в състояние или нема време...Ба си Патицата ...аман от тъпи Катерици (((:
K. Kostadinov

2012.06.13 | 13:12

3
Не ми харесват жълтите издания, нито червените... Факт е обаче, че тази жена се прави на интересна, но няма морал, нито християнско поведение, а изглежда и нито е патриотка, нито милее за България и българите. Държи се като опърничава ученичка в 9-ти клас. Нейното поведение не е добре нито за Плевнелиев, нито за България. Не говоря за Герб, защото президентът трябва да е надпартиен ОБЕДИНИТЕЛ на нацията. Никакъв обединител не може да бъде, след като незнае да обедини даже своето семейство в името на интересите на България. Тази женица като християнка трябва да следва своя съпруг ( Господ е дал авторитет и отговорност на съпруга да е глава на семейството а жената да е равностоен негов партньор, който го подкрепя и следва). Тази опърничава и горделива еманципирана женица като българка трябва да е горда, че има възможност да бъде подкрепа за президента на един велик народ. Тя си няма и представа колко може да помогне на България и на обикновенния българин ако активно беше застанала до президента. Тя би трябвало дейно да развива мисионерска вътрешнодържавна и външнодържавна работа в името на доброто на българския народ, а не в името на частната си фирма и в името на криворазбрана женска „независимост“. Юлияна, Вие разбирате ли какво означава да сте съпруга на държавен глава ( не на известен футболист или актьор) ? Тази жена за мен не е нито истинска християнка, нито истинска българка. Тя е вредна с тези свои „независими“ действия за българската нация. Тези нейни „независими “ действия са подчинени на грешни дяволски втълпения и антибългарски настроения . Тази антихристиянска женица вече провали целия мандат на този президент ( всява и сега разделение между българските граждани наместо прокламираното обединение). Това е провал за Плевнелиев,също и за Герб, но най вече за България. За голямо съжаление на измъчения български народ, Плевнелиев се оказа съпруг без авторитет и президентството му ще бъде под чехъла на антибългарски и антихристиянски сили.
bbb

2012.03.07 | 18:41

1
не съм съгласен с тебе,всеки президент си показва съпругата пак нещо не е наред при нас,като не иска показност да не се е кандидатирал

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини