Кристалина Георгиева първа се среща с Плевнелиев

  • 20 януари 2012 21:25

  • 1009
  • 0
Кристалина Георгиева първа се среща с Плевнелиев
©

В първия си работен ден като президент на България Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще се срещне с еврокомисарите Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование и Йоханес Хан.

В неделя Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще влезе официално като държавен глава в сградата на "Дондуков" 2 с част от своя екип. Тогава ще бъде и първата му работна среща с еврокомисаря за международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование и с еврокомисаря по регионална политика Йоханес Хан.

Пратениците на Жозе Мануел Барозу ще бъдат на посещение в България, уточниха от екипа на президента. Запознати припомниха, че именно Хан се е изказвал позитивно за напредъка на страната ни при реализацията на инфраструктурните проекти, които бяха по-рано основна задача на Плевнелиев като регионален министър.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1009 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини