Част от екипа на Плевнелиев излезе на светло

  • 20 януари 2012 20:19

  • 4956
  • 7
Част от екипа на Плевнелиев излезе на светло
© Булфото

Вече са ясни част от хората, които са подбрани за екипа на новия държавен глава и в неделя те ще влязат заедно с него на "Дондуков" 2.

Някои от тях присъстваха и на вчерашната църковна служба за здраве и успех в катедралния храм "Св.Александър Невски". От 30-те "високи позиции" в президентството, вече са заети десетина, останалите ще се присъединяват в движение, обяви Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Началник на кабинета на държавния глава става бившият шеф на ДАНС Цветлин Йовчев. Доскорошният зам.-министър на икономиката Евгени Ангелов ще е съветник по икономическите въпроси. Йовчев и Ангелов вече близо два месеца работят активно с новия президент.

Елица Николова влиза в президентството като икономически секретар. Преди това тя е била началник на кабинета на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в регионалното министерство. Бившият зам.-строителен министър Екатерина Захариева ще е новият главен секретар в президентската институция. Тя участва активно и в предизборната кампания на Плевнелиев.

Първите, които новият президент обяви, че взима в екипа си, са, както той се изрази "моята дясна ръка през последните две години" Мария Иванова - като прессекретар и парламентарният секретар на строителното министерство Павел Анастасов, който ще ръководи специализирано звено за анализи и прогнози, съобщи БНТ.

Ясни са също юридическите секретари на президента - Петя Тянкова и Росен Кожухаров. Тянкова е бивш адвокат, била еюридически съветник на Плевнелиев и в регионалното министерство, там е работила и по проекти на Световнат абанка. Кожухаров идва от правната дирекция на правосъдното министерство. Екипът си Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното определи като "силен отбор", с който ще се съобразява.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4956 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2012.01.22 | 13:04

7
Началник на кабинета му е станал бивш шеф на ДАНС? Кученцето е ясно, господаря е ясен, вече излезе наяве и коя е каишката, която ще връзката между кучкаря и кученцето.
fresh

2012.01.22 | 00:37

6
sq da vidim cqlaa vlast e v tqh da vidim ........
nqmam dumi

2012.01.22 | 00:37

5
Щам него избраха за президент, то аз напускам завинаги тази страна, не мога да понеса срама който ще дойде много скоро от "управлението му".
Пудела , президент, РЕЗИЛ !

2012.01.22 | 00:37

4
Няма ли един , поне , да не е бивш...
народа

2012.01.21 | 23:48

3
Новата банда от обирджии на народа!!!
ЦАР от село

2012.01.21 | 23:48

2
За малко прочетох Част от екипа на Плевнелиев излезе на СЕЛО и малко се зарадвах, ама ми мина като погледнах пак. Г-н президент, моля пратете част от екипа си на мен, да работим заедно. Село Краводер, обл. Враца за Царя.
vanko

2012.01.21 | 22:54

1
А гадни травестити има ли?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини