Станишев: За първи път от ГЕРБ признаха работата и на другите правителства

  • 20 януари 2012 11:40

  • 751
  • 1
Станишев: За първи път от ГЕРБ признаха работата и на другите правителства
©

Смятам, че си заслужава всяка една политическа сила да реагира на това какви заявки даде новият президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, каза лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на от парламентарната трибуна.

"Аз лично за първи път от две години и половина чух от представител, избран от ГЕРБ, да се признае, че в страната за последните 20 години е свършено нещо положително и че правителството на  ГЕРБ не започва от нулата. Това е признание от Плевнелиев. Президентът направи едно усилие да очертае своя визия, за това докъде трябва да стигне страната ни като икономическо развитие, каза Станишев.

Досега се внушаваше, че видите ли правителството на ГЕРБ има ужасно наследство, но Плевнелиев заяви, че предишните правителства са достигнали значително намаляване на дълга на България. Той също така каза, че тези макроикономически показатели, ниският държавен дълг нищо не означават за хората, защото политиката има една цел - гражданите да живеят по - добре, заяви още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
751 1

Коментари 1

Добави коментар
джъдж

2012.01.21 | 18:58

1
СерГея пак се изходи компетентно по дискутираните въпроси и ни припомни , че трябва да сме му благодарни че не е отмъкнал съвсем всичко и все нещо е останало.Поклон.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини