Закопчаха подпалвач на бус

  • 13 януари 2012 15:31

  • 998
  • 1
Закопчаха подпалвач на бус
©

Полицията задържа 29-годишен мъж за палежа на бус в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Пожарът бил предизвикан на 9 януари през нощта. В полицията постъпил сигнал за горящ „Форд Транзит”, паркиран на ул. „Михаил Буботинов”.

На пръв поглед пожарът бил причинен от неизправност в двигателя, но криминалисти започнали работа и по версията за умишлен палеж и така скоро стигнали до извършителя - 29-годишният С.Й. от София.

На 10 януари бил доведен в полицията, където признал за палежа. Разказал, че причина за пожара били неуредени отношения със собственика на буса - Р.Х. на 47 години. Затова младият мъж решил да му отмъсти. през нощта заредил туба с бензин на близка бензиностанция и подпалил автомобила.

По случая се води досъдебно производство. С.Й. е привлечен в качеството на обвиняем за престъпление по чл. 330 от НК с взета мярка за неотклонение „подписка”. Той поел ангажимента да възстанови щетите на собственика.

Последвайте канала на

Десислава Станева
998 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.01.16 | 14:49

1
Защо не накажете и другия той сьщо има вина .Не може така да се измькват тарикатите безнаказано.Лесно ли им е на хората да работиш и да не си получиш заплатата например.В тоя случей не ясно точно какви са им взаимо отношенията но едно е ясно сега човека ще го отнесе защото онзи не си е платил.Е чесно ли е сега след като знаем че сьдилищата работят в твоя полза само ако им платиш.

Добави коментар

Водещи новини