Цветанов уволни двама заради блокадите по пътищата

  • 08 януари 2012 12:38

  • 5028
  • 8
Цветанов уволни двама заради блокадите по пътищата
©
Двама души бяха уволнени заради кризисната ситуация по пътищата в страната вчера. Това стана по време на свикания от вътрешния министър Цветан Цветанов кризисен щаб.

Отстранените са двама от директорите на "Автомагистрали" ЕАД. Мотивите са "несправяне със създалата се ситуация" и лоша координация между институциите, пише БЛИЦ.

"Автомагистрали” ЕАД е държавно предприятие към министерството. Това е предприятие, което е избрано да се занимава със зимното поддържане и почистване на магистралите. Отговорността е на двама, нещо, което ще се промени. Двамата са – г-н Николов и г-н Антонов. Те са освободени с моя заповед. С моя заповед е променен и уставът на дружеството. Новото ръководство, което ще бъде определено днес, от утре ще влезе в сила, и ще работи по нов устав с ясната отговорност на лице, което ще бъде определено. За момента временно е поета отговорността чрез кризисния щаб и Ситуационния център в Агенция „Пътна инфраструктура”, коментира министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5028 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
---- Прикрепено писмо (до директора на БНТ-Вяра Ан

2012.01.09 | 03:25

7
---- Прикрепено писмо (до директора на БНТ-Вяра Анкова.) ---- Подател: евгени славков До: director@bnt.bg Относно: до директора на БНТ-Вяра Анкова. Дата: Неделя, 2012, Януари 8 16:20:06 ЕЕТ Госпожо Анкова,все пак не забравяй,че БНТ е национална медия,за да разполагаш лично и манипулативно-лицемерно в услуга на една шепа разбойници -управляващите.Цветанов не може да узакони 6-те си апартамента ,освен с икономите на майка му от закуските му.Първанов не може да се докаже обединител на нацията със свите АБВ-писания,да прави противопоставяне в услуга на БСП и Трипода.Борисов не може да узакони мутренския си произход от БСП чрез Сакскобурготски,който бе доведен чрез Мултигруп по предписание на БСП,но реже ленти на Просперитет.Доган не може да се легитимира освен чрез антиконституционната ДПС по план на БСП. Станишев вече не може да се прави на опозиция с Борисов,защото вече няма "софийски боклуци".Службите не могат вече да се снимат пред "екзотични диваннчета" и акции"октоподи'",освен сега да изявят цар Киро като най-големия престъпник.Корупционно-криминалния характер на политическата схема се подхранва чрез Благоразположението на такива като Вяра Анкова ,за да успеят Номерата на Триподи попове и др.Дядо поп не може да се аргументира с Първа и Втора заповеди на Господа, но с ПРЕДАВАНИЯТА по БНТ с любезното съдействие на поставени директори,като "семейната" приятелка на Цветанов с ПАРАШУТЕН СКОК в съдебната система. Е това, ако не се нарича Абсурдистан,здраве му кажи .
Ч'ш брато, пий си редовно илачите бре!

2012.01.09 | 03:29

8
трудно се чете таз логорея
traktora

2012.01.08 | 20:10

5
zasto ne si zavres tova pismo v gaza KOMUNIST GADEN
реалист

2012.01.08 | 20:34

6
абе, някой чете ли изобщо материала? и като четохте, кво разбрахте? в заглавието пише, че Цветанов ги е уволнил, в материала излиза, че ги е уволнила Лиляна Павлова.... е? последно - кой ги е уволнил? абе журналя, как ги взимате тия дипломи?

2012.01.08 | 20:09

4
Колко по-лесно е да присвоиш бюджета за почистване на магистралите и да уволниш 2 куклички на конци. Правилно Цецо, тъпаците в България са много и ще ти се вържат :)
kritika

2012.01.08 | 19:38

3
moje li nekav 6ofyor na tir i skapan pojarnikar da mi opravlqvat
kritika

2012.01.08 | 19:38

2
6to ne podade6 ostava kato si tolkvoa sme ili i tiq deto Uj si gi uvolnil nqma koi da vi vqrva igraete po Agenda21 i tva si i RAN UT

2012.01.08 | 19:29

1
Цветанов трябва да бъде уволнен защото той и неговите подчинени полицаите са цигански подлоги!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини