Ваньо Танов: Гади ми се от СРС - та

  • 06 януари 2012 08:15

  • 2217
  • 5
Ваньо Танов: Гади ми се от СРС - та
©

На 20 декември посетих "Лукойл" и почти цялата част от измервателните уреди бяха монтирани, а към момента имам информация, че са поставени вече всички.

На 4 януари със заповед са изпратени инспектори да проверят измервателната фирма, съобщи в сутрешния блок на Нова телевизия шефът на Агенция "Митници" Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната.

Той информира, че на 15 януари ще се направи оценка на свършеното от "Лукойл".

Танов информира, че проблеми в "Нефтохим - България" няма. "Всичко е наред и на вход и на изход", поясни той. Шефът на митниците уточни, че проблемът е на входа на "Росенец". Според него заради това ще бъдат направени известни отстъпки за срок от две години и ще бъде издаден лиценз. Той успокои, че наредбата така е променена, че с нивомери може да се доставя реална информация до Агенция "Митници".

54  sms - а получих от всички складове, когато отнех лиценза на "Лукойл", като одобрение на това, което направих, призна Танов и заяви, че вече всички са се научили, че законът трябва да се спазва.

"Не знам да е стартирало дело за издаване на държавна тайна по отношение на "Лукойл", заяви Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната.

Гади ми се от темата за СРС-та. Не ми се говори по нея, каза шефът на митниците относно скандала, който се разви началото на миналата година.  Той призна, че натиск е имало и 2010 година и 2011 година върху Агенция "Митници" и поясни, че така ще бъде и 2012 година. "Натиска върху мен е имало и ще продължава да има, но аз няма да се поддам", категоричен бе Танов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2217 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Гади ми се ГЕРБ

2012.01.06 | 13:29

5
Как да не ти се гади бе мишок , нали твоя вожд ги организира и финансира . И се оказахте толкова бездарни да ви ги измъкнат , като на малко дете дрънкалката !

2012.01.06 | 13:27

4
А на нас ни се гади от вас и мутренското ви управление !
general stoletov

2012.01.06 | 13:27

3
И на мене ми се гади ама мислим да повьрнем на Бойко у кабинето или що не на Цеца у чантата
Намбър 1

2012.01.06 | 13:27

2
Хаха, ще ти се гади много ясно. След като ви окляпаха добре и всички видяха колко сте простички когато си мислите, че никой не ви слуша и всичко се командва от Тиквата!
ТЛСМ

2012.01.06 | 13:07

1
Е как няма да ти се гади. Всеки престъпник му се гади като го хванат. Един ден ще ви се и доплаче за греховете срещу България!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини