Сидеров: ГЕРБ открадна субсидията ни

  • 05 януари 2012 11:56

  • 1144
  • 3
Сидеров: ГЕРБ открадна субсидията ни
©

Вестник „Атака” прекратява издаването си, защото финансовата субсидия за вестника е открадната от ПП ГЕРБ.

Тъй като изданията на ПП „Атака” – в. „Атака” и ТВ "Алфа" са изцяло партийни и прозрачни и ние сме заявявали много пъти, че разчитаме изцяло на държавната субсидия, заяви на пресконференция лидерът на ПГ на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

11 души от ПП на "Атака" бяха привлечени и купени от ГЕРБ с примамката да получават по 17 хиляди лв. на месец, посочи Сидеров като причина за спирането на в. „Атака”. С един идиотски текст от Закона за политическите партии, днес е възможен този абсурд, заяви той. „Излиза, че когато една партия влезе в парламента и мине 4%, се прилага двоен стандарт. Според този безумен текст – когато един депутат напусне парламентарна група, чрез една декларация декларира с безумен текст – аз декларирам своята принадлежност към ГЕРБ, и финансовият министър насочва субсидията му към ГЕРБ. Този депутат нито има право да принадлежи към ГЕРБ”, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

„Орязването на субсидията на "Атака" – тази наказателна операция - се провежда, защото аз взех критична позиция спрямо управлението на ГЕРБ. Тя се дължи на линията на политиката, която ГЕРБ пое през последната година. Силно сме се надявали, че управлението на ГЕРБ и на правителството на Борисов ще поеме по пътя на едно национално въздигане и интерес”, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г спира в. „Атака” и ТВ Алфа” е била темата на пресконференцията. БТА реши да преправи това заглавие на „Кой и как спира в. „Атака”, заяви Сидеров. От пресцентъра са казали, че са сменили заглавието, за да нямат конфронтации с премиера. Tази постъпка на БТА говори до каква степен медиите в България са подчинени на властта, посочи Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1144 3

Коментари 3

Добави коментар
НАРОДЕН

2012.01.07 | 19:04

3
ТОЯ ШИЗОФРЕНИК ОТ КЪДЕ ГО ИЗКОПАХТЕ СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ БЕЕЕ...

2012.01.07 | 19:04

2
Га яде кюфтаците не рева,сега ми ревеш..Президент щял да става,стана ли президент.
волен за президент

2012.01.07 | 19:04

1
гербаджи вие сте глупаци герб са същите като бсп те добре си крадът от държава само атака може да оправи тая страна

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини