Вдовицата на Илия Павлов почва предаване при Берлускони

  • 05 януари 2012 07:41

  • 7095
  • 1
Вдовицата на Илия Павлов почва предаване при Берлускони
©

Съпругата на убития шеф на "Мултигруп" Илия Павлов ще прави собствено предаване за медийната империя на Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 "Медиасет". Това съобщава в."Стандарт", цитирайки свекъра на вдовицата Павел Найденов. Дарина Павлова сега е във Вашингтон с децата си, които са във ваканция.

"Дарина се разкъсва между Италия и Америка. На Ботуша тя има бизнес ангажименти. В края на януари започва предаването "Сънувайки Италия", в което ще се разказва за успели италианци, живеещи в Америка. Там тя е продуцент", обяснява бай Павел. По принцип Дарина живее в Рим, където има разкошен апартамент на площад "Навона". Когато е в Америка, отсяда в къщата си във Вашингтон, която се намира в едно от баровските предградия "Виена".

Бащата на Илия Павлов е тъжен, защото и миналата година не можа да се види с внуците си Илия-Калоян, Паола и най-голямата Венцеслава. "Бяхме решили да си направим една среща в някой от европейските градове. Но всеки си има ангажименти и не можа да стане", обясни бай Павел. Той се чува редовно с 15-годишния Илия-Калоян, който учи в частен колеж в Кънектикът и играе американски футбол.

"Сподели ми, че има вече гадже", радва се дядото. Илийчо, както го нарича дядо му, е същинска върлина - висок е 1,85. 20-годишната Паола продължава да учи моден дизайн в Тексас. А голямата, Венци, която е от брака на Илия Павлов с щерката на ген. Чергеланов, е вицепрезидент по комуникациите на мощна американска банка в офиса й в Дубай, сподели Павел Найденов.

В края на миналата година Дарина завърши снимките на предаването "Сънувайки Италия", което ще се върти по телевизията на Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29. Бившият премиер наскоро е дал своето одобрение на формата на Дарина във Фейсбук. В Италия приятели наричат богатата вдовица "белисима Дари", което в превод означава "красивата Дари". В телевизията на Берлускони има предаване още една българка - гадателката Теодора.

Последвайте канала на

Novini.bg
7095 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ГОШО

2013.11.25 | 07:32

1
Еми така е! Който лапа пацата на дъртия Силвио,ще има своите 15минути слава на екрана :)

Добави коментар

Водещи новини