Отлагат със седмица редовното заседание на МС заради задачите на служебните министри

  • 31 януари 2017 12:46

  • 1997
  • 1
Отлагат със седмица редовното заседание на МС заради задачите на служебните министри
© Булфото (архив)

Първото редовно заседание на служебното правителство ще се проведе през следващата седмица.

Решението на премиера Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то да разпореди промяна в графика на заседанията е мотивирано от необходимостта министрите да се съсредоточат върху поставените от него задачи за извършване на проверки на състоянието по министерства, както и от време за допълнително съгласуване на проектите на нормативни актове, подготвени от предишния състав на правителството.

Според Устройствения правилник на Министерския съвет и на неговата администрация, министър-председателят може да разпореди промяна в графика на редовните заседания.

Решенията, свързани с основните приоритети на служебното правителство – подготовката за провеждане на парламентарните избори на 26 март и преразпределението на функциите, свързани с новата структура на кабинета, бяха приети на проведено извънредно заседание на Министерския съвет в първия му работен ден в понеделник.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1997 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2017.01.31 | 18:09

1
БКП/БСП е терористична организация, създадена да унищожи България и великия Български народ. Тези национални предатели трябва да се обявят извън закона. Народе, вдигни се срещу тези българоубийци!

Добави коментар

Водещи новини