Порно със Снежанки най- търсено в нета

  • 23 декември 2011 20:07

  • 13221
  • 1
Порно със Снежанки най- търсено в нета
© Интернет
Порно със Снежанки е най-търсеното за празниците, сочи класация на „Гугъл трендс".

Преди Коледа се появиха няколко тематични секс филма, които са №1 в мрежата. От тях най-тьрсени са палавите изпълнения на 17-годишната блондинка Къртни Стодън. Тя е наречена най-младата развратница на Америка. Нейните изпълнения обаче са в лек вариант, без онагледяване на анатомични подробности.

Коледата е причина за развихряне на фантазиите на продуцентите на порно, които дори от най-светлите детски приказки правят хард секс. Сюжетът на анимационната класика на Уолт Дисни за Снежанка и седемте джуджета за пореден път е направен на порно филм. Сега той не е рисуван, а е с актьори. В него злата мащеха и Снежанка са непоправими нимфоманки и се надпреварват коя ще прави секс с повече партньори.

„Спермата е повече от снега", гласи рекламата на филма. След като свършват мъжете, мащехата на Снежанка прави и лесбо изпълнения с придворни дами. Снежанка пък се самозадоволява с дръжката на метлата. Накрая тя в съня си прави мощен секс с принца, който преди това е оправил и преоблечената като вещица мащеха. В друг филм Снежанките са няколко и правят секс освен помежду си и с всичко срещнато по пътя, а в промеждутъците пускат реплики от сорта: „Ау, колко е мръсен подът, трябва да го измия". Но тъкмо се навежда да го мие, и се появява поредният надарен младеж, който пробва няколко пози със Снежанката и случайно преминаващите наблизо нейни колежки. В друг филм пък Снежанка прави секс с няколко Дядо Коледовци, а сюжетът се свежда до това да отваря вратата на поредния юнак и да пъшка колкото може.

Коледните празници са белязани и с няколко тематични гейфилма, в които зажаднял за ласки Дядо Коледа попада все на момчета. Тук звездата се нарича Майкъл Брандън, който имал традиция преди всяка Коледа да пуска по един тематичен филм.

 

Последвайте канала на

13221 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.12.31 | 13:53

1
тия трите няма да ми се опрат въобще, ще ги чукам цяла нощ

Добави коментар

Водещи новини