Стефан Константинов: Дянков да си гледа финансовото ведомство

  • 22 декември 2011 21:09

  • 1016
  • 1
Стефан Константинов: Дянков да си гледа финансовото ведомство
© Булфото

Финансовият министър си гледа финансовото министерство, здравният - здравното. Така Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование коментира направената от Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи прогноза, че здравната реформа вероятно ще бъде отложена за следващия мандат. Според вицепремиера необходимите промени са се забавили заради твърде многото смени на здравни министри.

"Преди една седмица предложих законопроект за лечебните заведения, който разбунва страшно много духовете, и той трябва да се гледа на 19 януари в парламента след почивката на депутатите. В него предвиждаме въвеждане на еднодневно лечение, здравна карта, регулация на високотехнологичните медицински операции", каза Константинов. Той подчерта, че след като предлага такива изменения, е за реформи, пише "24 часа".

"Ще ги гоня до май 2013 г., ако съм на този пост", допълни здравният министър. той обясни, че се мъчи всякак да ускорява промените в здравеопазването, но министерството му било само едно от зъбчатите колела в целия часовник. Другите били НС, здравната каса, съсловни организации, обществено мнение. На мен началник ми е министър-председателят и той ми е казал реформите да се вършат, допълни Константинов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1016 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.12.26 | 08:17

1
какви реформи бе-да закривате болници и да оставате хора и семейства без работа???Смешници,съсипахте здравето на хората гледате само парите,здравеопазването не е стокооборот в магазин бе!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини