Код жълто! Предупреждават кметове за опасности от нападение (видео)

  • 30 декември 2016 11:41

  • 19702
  • 3
Код жълто! Предупреждават кметове за опасности от нападение (видео)
© Novini.bg

Степен на готовност за защита на населението остава код жълто. Вчера е взето решение да се подсили присъствието на полиция за Нова година. Това обяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи в оставка Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

"На заседанието вчера беше отчетено, че съответните мерки вече се изпълняват. Взето беше решение нивото на сигурност да се запази", заяви тя.

Нивото на опасност от терористично нападение е второ. Службите за сигурност ще бъдат особено бдителни в новогодишната нощ на местата, където ще има тържества. Освен това ще се подсили охраната на железопътни гари, автогари, летища. Ще се следи за изоствени багажи и за това какви неща се пренясат. Междувременно МВР е повишило вниманието на редица кметове от зимните курорти, където има струпване на най-много хора. Бъчварова посочи, че сред тях са Банско, Разлог, Свищов и др. Изискано е повишено внимание и на частните охранителни фирми, както и на хотелиерски организациия

„Българските гражани и гостите на страната ни да проявят разбиране към мерките, те са за тяхна сигурност“, призова Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

При някакви съмнения или опасности, граждаи могат да сигнализират на телефон 112 или 02 814 70 70

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
19702 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
я

2017.01.03 | 09:37

3
много ги е страх , еуфорията от празника и омразата към бандитската държава да не се смесят , лека експлозия която да доведе до верижна реакция , помитайки изродите пиещи кръвта народна , я изкарайте и танковете за по сигурно , даже вдигнете и авиацията , може и натовската че наща е в ремонт

2017.01.03 | 09:36

1
Чакам код кафяво като се надрискат депутатите от Герб на следващите избори!

2017.01.03 | 09:36

2
Е стига де, немаш ли малко милост...то туй кафявото по гащите знайш колко трудно се пере...?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини